Συμβουλές για αυτοκίνητο

Συμβουλές για αυτοκίνητο : Αρκετός κόσμος αναμένεται να φύγει από την πρωτεύουσα και από άλλες περιοχές της Ελλάδας με σκοπό να κάνει ολιγοήμερες διακοπές και θα επιστρατεύσει το όχημα του για να μετακινηθεί! Αλλά πρέπει να είμαστε όλοι καλά προετοιμασμένοι ότι πρόκειται να πραγματοποιήσουμε ένα ταξίδι γιατί μπορεί να τύχει κάποια αναποδιά στο δρόμο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Όταν επιλέγουμε να ταξιδέψουμε με το αυτοκίνητο μας πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα! Και δεν γίνεται να ταξιδέψουμε αν δεν έχουμε κάνει έναν βασικό έλεγχο!

Συμβουλές για αυτοκίνητο – Τι πρέπει να κάνεις

#1. Ελέγχουμε τα βασικά! Λάδια, υγρό στους υαλοκαθαριστήρες και στο ψυγείο, το τιμόνι να μην είναι βαρύ!

#2. Την πίεση των ελαστικών! Είναι σημαντικό να είναι σε καλή κατάσταση τα ελαστικά σου γιατί δεν ξέρεις τι δρόμους θα συναντήσεις!

#3. Να έχεις πάντα ένα δεύτερο ζευγάρι κλειδιών μαζί σου γιατί μπορεί να τα χάσεις σε κάποια εξόρμηση! Και θα είναι πολύ δύσκολο να τα αντικαταστήσεις!

#4. Γέμισε το φαρμακείο! Είναι ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ που όλοι πρέπει να έχουμε στο αυτοκίνητο μας και δεν γίνεται να λείπει! Πάρε μαζί σου τα βασικά και οπωσδήποτε δραμαμίνες γιατί μπορεί κάποιος να έχει ναυτία!

Τσέκαρε και αυτά: