Συμβουλές για μαλλιά

Μια νέα τρέλα έρχεται να κατακτήσει τις καρδιές των κοριτσιών στο TikTok και μια από τις πιο περίεργες συμβουλές για μαλλιά έχει κάνει την εμφάνιση της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το τελευταίο διάστημα έχουν εμφανιστεί διαφορά βίντεο στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και πολλά κορίτσια επιλέγουν να δημιουργήσουν μπούκλες στα μαλλιά τους χρησιμοποιώντας ένα… κολάν!

Χωρίζουν τα μαλλιά τους σε δυο κομμάτια και παίρνουν το κολάν τους και αρχίζουν να τυλίγουν τα κομμάτια που έχουν χωρίσει και δημιουργούν πολύ loose μπούκλες οι οποίες δεν είναι καθόλου άσχημες.

Αρχίζουν και τυλίγουν τα μαλλιά τους από τις δυο άκρες του κολάν και φαίνεται σαν να δημιουργούν μια πλεξίδα γύρω από το ύφασμα και το πάνω μέρος του κολάν μένει ακέραιο και χρησιμοποιείται στο τέλος σαν σκουφάκι για να μπουν μέσα οι κοτσίδες και να “φυλαχτούν”.

Κοιμούνται με αυτό στο κεφάλι τους και την επόμενη μέρα ξετυλίγουν πολύ εύκολα! Και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό! Βέβαια, θεαματικό ρόλο παίζουν και τα μαλλιά της κάθε κοπέλας γιατί θέλει να έχεις πλούσιο μαλλί για να μπορέσεις να πετύχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα!

@eggdressesup i’ve perfected the leggings curls now i can rest #overnightcurls #heatlesscurls ♬ Sweet Disposition – The Temper Trap

Αλλά όπως και να έχει είναι εντυπωσιακός ο τρόπος!

Tσέκαρε και αυτά: