Συμβουλές για σχέσεις: Υπάρχει πάντα ένας λόγος που δε θέλεις να παραδεχτείς την αλήθεια!

Συμβουλές για σχέσεις: Βρήκες επιτέλους ένα άτομο με το οποίο θέλεις να ασχοληθείς λίγο παραπάνω και ξαφνικά σε αφήνει στο ωραιότατο «Διαβάστηκε» και εσύ είσαι στα κλαδιά όπως η τσίτα του Ταρζάν!

Αρχικά, να διευκρινίσω πως πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένα τα μηνύματα τα οποία έχουν μείνει στο «διαβάστηκε» και όχι κάτι του τύπου «οκ αγάπη» (τι να σου απαντήσει κάποιος εκεί μανίτσα μου).

ad

Το «διαβάστηκε» είναι βαρύ όταν εσύ έχεις αποφασίσει να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις ότι έχει κατεβάσει η κούτρα σου και είναι ακόμη πιο βαρύ όταν προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις τα πράγματα τα οποία σε έχουν ενοχλήσει και δεν παίρνεις απάντηση!

Αυτές είναι οι αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις:

#1.Μεγάλη Αλήθεια

Απλά δε γουστάρει και δε θέλει να στο πει! Είναι από τους τύπους που θέλουν να σε καψουρέψουν και μετά να σε αγνοήσουν επειδή πήρε την επιβεβαίωση του!

#2 Μεγάλη Αλήθεια

 

Μιλάει με άλλες τρεις και έχει μπερδευτεί με τα μηνύματα! Μπορεί να νομίζει πως σου απάντησε αλλά τελικά σε άφησε στο «διαβάστηκε» χωρίς να το καταλάβει! Loser!

#3 Μεγάλη Αλήθεια

 

Το κάνει για να σε τεστάρει! Πολλοί τύποι θέλουν να δουν αν είσαι νευρασθενική ή πρήξω (να στο πω λίγο λαϊκά) και σε αφήνουν επίτηδες στο «διαβάστηκε». Αν το έχει κάνει για αυτόν τον λόγο, θα σου στείλει την επόμενη μέρα!