Συμβουλές για σχέσεις

Συμβουλές για σχέσεις : Χωρίσατε, αφήσατε τον χρόνο να περάσει και ξαφνικά μια μέρα, εκεί που έπινες τον grande latte, χτύπησε το κινητό σου και είδες το όνομα που σε έκανε να κλάψεις αλλά και να γελάσεις με κλαθε δυνατό τρόπο.

Παιδιά, κακά τα ψέμματα! Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις έναν άνθρωπο ο όποιος κατάφερε να “μιλήσει στην ψυχή σου”. Δεν μπορείς να ξεπεράσεις εύκολα εκείνον τον πρώην ο οποίος ήταν το πρόσωπο μετά οποίο θα κάνεις όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα.

 

Πολλές σχέσεις τελειώνουν για διάφορους λόγους. Κάποιοι χωρίζουνλόγω απιστίας, κάποιοι γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία, κάποιοι για να προστατέψουν τον εαυτό τους. Δεν έχει σημασία να σου πω την αλήθεια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Παρά το γεγονός πως είμαστε από τους ανθρώπους που πιστεύουν πως δεν είναι καλά τα πισωγυρίσματα, σε κάποιους ανθρώπους μπορεί και να κάναμε ένα σκόντο! Αλλά για να επιστρέψεις σε έναν πρώην, πρέπει να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα! Αλλιώς η τραγωδία δε θα αργήσει να σας χτυπήσει την πόρτα.

Συμβουλές για σχέσεις – Ποιοι είναι οι σωστοί τρόποι για να υπάρξει μια καλή επανασύνδεση με τον/την πρώην : 

#1. Επικοινωνήστε όλα τα προβλήματα 

Μιλήστε για τα προβλήματα που σας έφτασαν στο σημείο του χωρισμού. Μιλήστε για όλα όσα εκείνα που σας πείραξαν, σας ενόχλησαν και βρείτε τρόπους για να τα ξεπεράσετε.

#2. Να είστε έτοιμοι να ξεχάσετε 

Όταν αποφασίζεις να μπλέξεις ξανά με τον/την πρώην τότε θα πρέπει να ξεχάσεις το παρελθόν. Ότι έγινε στο παρελθόν, μένει στο παρελθόν. Ολική επαναφορά.

#3.Ξεκινάτε από την αρχή 

Προφανώς θυμάσαι όλα τα χούγια και τις συνήθειες που έχει, αλλά προσπάθησε να τις αντιμετωπίσεις σαν κάτι καινούργιο.

#4.Βγαίνετε ραντεβού 

Θυμηθείτε την αρχή της σχέσης! Βγείτε ραντεβού, κάντε πράγματα τα οποία σας κάνουν χαρούμενους και μην μετακομίσετε απευθείας μαζί!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Κακοποίηση παιδιών : Είμαστε τελικά στο πλευρό τους

Μαγαζιά Παγκράτι : Που να πας για ποτάμι