Συμβουλές για σχέσεις

Συμβουλές για σχέσεις θα έχεις ακούσει  πολλές από φίλους, μαμάδες, θείες και πάει λέγοντας,αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβεις πώς κάποιες  από αυτές είναι ξεπερασμένες.

Υπάρχουν αρκετές σχέσεις οι οποίες περνούν από σαράντα κύματα, αλλά υπάρχουν και κάποιες συμβουλές οι οποίες μπορούν να κάνουν μια κατάσταση πολύ χειρότερη από ότι είναι. Και καλό θα είναι να τις αφήσεις στην άκρη γιατί μπορεί όντως να βλάψουν τόσο την ψυχική υγεία, όσο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί η σχέση.

 

Αυτές είναι οι συμβουλές για σχέσεις που πρέπει να αγνοήσεις σήμερα κιόλας :

#1. Αφού αγαπιέστε είναι αρκετό! 

Αγάπη, δε θέλουμε να απογοητεύσουμε αλλά η αγάπη από μόνη της δεν είναι τίποτα! Μια σχέση χρειάζεται καλή επικοινωνία, κατανόηση και άλλα πολλά για να λειτουργήσει! Η αγάπη είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, αλλά δεν είναι αρκετό!

#2. “Εντάξει μωρέ, μια φορά το έκανε! Δε χρειάζεται να πεις κάτι” 

Όταν συμβαίνει κάτι πρέπει να το επικοινωνείς! Δεν είναι σωστό να καταπιέζεις συναισθήματα αλλά και ενοχλήσεις που ενδεχομένως έχεις γιατί μόνο κακό θα σου κάνει! Btw, αν έχει κάνει κάτι “χοντρό” όπως π.χ να απιστήσει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το ξανακάνει!

#3. “Ένα ψέμα που και που δεν είναι κακό” 

Μια από τις πιο πασέ συμβουλές ever! Γιατί να πεις ψέμματα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεσαι το ίδιο κρεβάτι και κάνεις όνειρα μαζί του; Ακόμη και αν είναι κάτι που θα τον στεναχωρήσει, θα πρέπει να το ξέρει! Γιατί αν μάθει πώς είπες ψεμματάκι, μπορεί να γυρίσουν όλα ανάποδα!

#4. Η επικοινωνία είναι πάντα το κλειδί! 

Μερικές φορές η επικοινωνία δεν είναι το κλειδί! Γιατί μπορεί τη στιγμή που ο σύντροφος σου να θέλει να επικοινωνήσει, εσύ να έχεις ανέβει στα “κλαδιά” και να θέλεις να σπάσεις όλα τα πιάτα τα οποία είναι στο διάβα σου! Όλα χρειάζονται τον χρόνο και  την ώρα τους. Και κάποιες φορές υπάρχουν θέματα τα οποία δε χρειάζεται καν να συζητιούνται. Αρκεί η κατανόηση.

 

Τσέκαρε και αυτά :  

Βασίλης Ζούλιας : Ta looks που ξεχωρίσαμε

Μωρά γουρούνια : Τα βίντεο στο Instagram