Συμβουλές για σχέσεις

Συμβουλές για σχέσεις : Το πρώτο ραντεβού με έναν άνθρωπο που μας αρέσει, δημιουργεί πάντα στο στομάχι ένα μικρό σφίξιμο και ένα μικρό άγχος, γιατί δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και αν έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια μπορεί να έχουμε και μια μικρή προκατάληψη.

 

Ωστόσο, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και σίγουρα δεν πρέπει να φοβόμαστε τους πάντες και τα πάντα γιατί η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την απολαμβάνουμε όποτε και όπου μπορούμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλές είναι οι συμβουλές για σχέσεις που έχουμε ακούσει κατά καιρούς, αλλά κάποιοι τείνουν να μη δίνουν σημασία στο πρώτο ραντεβού και τη σημαντικότητα του! Και για αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Τα είπατε, τα κανονίσατε και αποφασίσατε να πείτε το “ναι” για ένα πρώτο ραντεβού! Αν σου αρέσει το πρόσωπο με το οποίο θα βγεις θα πρέπει να δώσεις βάση γιατί προφανώς δε βγαίνεις για να περάσεις 2 ώρες καλά και μετά “γεια σας”.

Είναι σημαντικό να δείχνουμε τις προθέσεις μας όταν βγαίνουμε για πρώτη φορά ραντεβού! Αν είσαι ένα άτομο που θέλει να δημιουργήσει μια όμορφη σχέση στη ζωή σου θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο πώς δε θέλεις να κάνεις παιχνίδια!

Επομένως, αυτό που δεν πρέπει να κάνεις όταν βγεις για πρώτη φορά με έναν άνθρωπο, είναι να μην δείξεις τα πραγματικά σου “θέλω’. Δεν είναι κακό να μιλήσεις για αυτά πο επιθυμείς να έχεις και ίσως βρεις και ίππο την απέναντι πλευρά την ανταπόκριση που επιθυμείς.

Καλή επιτυχία!

Τσέκαρε και αυτά :

Στάθης Σχίζας : Η ιστορία με έναν θαυμαστή

Maneskin : Φόρεσαν ζαρτιέρες και πήγαν στα AMAs