Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι : Μέσω του tikTok μπορεί κανείς να ανακαλύψει χρήσιμα tips για νααλλάξει τους χώρους που μένει χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσει πολλά χρήματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Μια διακοσμήτρια αποκάλυψε πώς μπορούμε να κάνουμε τα δωμάτια που δε “λούζονται” από φυσικό φως να φαίνονται πιο φωτεινά, μέσω ενός βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok.

H Tζες Κλαρκ από το Λονδίνο αποκάλυψε πως οι μικροί χώροι που δεν έχουν φυσικό φως δεν είναι απαραίτητο να διαθέτουν λευκούς τοίχους και είπε πως υπάρχει κάτι το οποίο μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.

Συμβουλές για σπίτι – Στο βίντεο το οποίο έχει λάβει περισσότερα από 2.4 εκατομμύρια views, η Τζες αποκάλυψε πως το λευκό στους τοίχους μπορεί να κάνει ακόμη πιο. μουντό έναν χώρο. Εκείνη προτείνει πιο ζωντανά χρώματα για να δείξει πιο φωτεινός ένας χώρος και προτείνει ένα ζωηρό κίτρινο.

@charminglifebyjess Replying to @Isaiah Trout ♬ Mr. Blue Sky – Electric Light Orchestra

Έδειξε μέσω του TikTok τη μεταμόρφωση του δωματίου και έχει όντως μεγάλη διαφορά ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται ο χώρος.

Το συγκεκριμένο tip έχει λογική διότι πολλές φορές το λευκό χρώμα “φιλοξενεί” διάφορες σκιές οι οποίες κάνουν πιο μουντό έναν χώρο.

Επομένως,την επόμενη φορά που θέλεις να φωτίσεις έναν χώρο σκέψου. τα πιο φωτεινά χρώματα και να μην τα φοβάσαι.

Τσέκαρε και αυτά: