Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι : Ένα από τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε όταν καθαρίζουμε την κουζίνα μας είναι το αγαπημένο βετέξ και πολλές φορές νομίζουμε πως πρέπει να το πετάξουμε γιατί το έχουμε “εξαντλήσει” και είναι βρώμικα! Αλλά υπάρχουν τρόποι για να μην απαλλαγείς πολύ εύκολα από αυτά και βρίσκονται στα ντουλάπια της κουζίνας σου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το συγκεκριμένο πανάκι είναι ιδανικό για να καθαρίσουμε τον νεροχύτη μας, τους πάγκους επιφάνειας, αλλά και διάφορα αντικείμενα στο σπίτι μας το οποίο μπορεί να είναι σκονισμένα ή απλά τα καθαρίζουμε για να μην γεμίσουν σκόνες. Και το λατρεύουμε!

Χρησιμοποιούμε κάθε λογής απορρυπαντικό πάνω στο βετέξ μας αλλά υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να το καθαρίσουμε και να παρατείνουμε τη “διάρκεια ζωής του” έτσι ώστε να μην τρέχουμε κάθε τρεις και λίγο στο σούπερ μάρκετ για να πάρουμε καινούργιο.

Συμβουλές για σπίτι – 1.Ξύδι και σόδα 

Σε ένα λεκανάκι ρίχνουμε μια κούπα λευκό ξύδι και δυο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Βάζουμε το βετέξ μας στο μείγμα και το αφήνουμε όλο το βράδυ. Την επόμενη μέρα το στραγγίζουμε κάτω από ζεστό νερό και το αφήνουμε να στεγνώσει.

2.Λεμόνι και ζάχαρη

Είναι η ίδια διαδικασία με το ξύδι και τη σόδα! Απλά χρειάζεσαι μια κούπα χυμό λεμόνι και δυο κουταλιές της σούπας ζάχαρη.

Τσέκαρε και αυτά: