Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι :Το υπνοδωμάτιο μας είναι ένας χώρος ο οποίος πρέπει να είναι πάντα καθαρός και ήρεμος καθώς ξεκουραζόμαστε μέσα σε αυτόν! Επομένως, θα πρέπει να κάνουμε πράγματα για αυτόν τον χώρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ηρεμία που χρειαζόμαστε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Yπάρχουν τρία χρώματα τα οποία πρέπει να βρίσκονται στο υπνοδωμάτιο σου καθώς μόλις τα βλέπεις σε ηρεμούν και σε βοηθούν να κοιμάσαι πιο εύκολα!

Συμβουλές για σπίτι – Ποια είναι αυτά τα τρία χρώματα

#1.Πράσινο 

Το πράσινο χρώμα έχει την ικανότητα να μας ηρεμεί διότι μας θυμίζει τη φύση! Όταν βάζεις το συγκεκριμένο χρώμα στο δωμάτιο σου αμέσως νιώθεις καλύτερα!

#2.Πορτοκαλί 

Το πορτοκαλί είναι ένα πολύ χαρούμενο χρώμα τα οποίο φέρνει ζεστασιά στο χώρο μας! Όταν έχεις πορτοκαλί στους χώρους σου νιώθεις μια ιδιαίτερη χαρά και μπορείς να χαλαρώσεις! Ίσως επειδή σου θυμίζει καλοκαίρι!

#3. Λευκό 

Αν και δε θεωρείται χρώμα, πρόκειται για κάτι το οποίο πρέπει να έχουμε στο υπνοδωμάτιο μας! Το λευκό είναι αυτό που ηρεμεί το μάτι μας και μας θυμίζει την καθαριότητα! Όταν ξέρουμε πως ο χώρος μας είναι καθαρός, τότε ο εγκέφαλος ηρεμεί αυτόματα και να νιώθουμε καλύτερα!

Μπορείς να κανείς συνδυασμό χρωμάτων και είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς τις παστέλ αποχρώσεις!

 

Tσέκαρε και αυτά: