Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι : Πολλοί από εμάς τρέχουμε να προλάβουμε όλες τις υποχρεώσεις που έχουμε καθημερινά και θέλουμε να επιστρέψουμε στο διαμέρισμα μας ή στο μέρος που μένουμε και να είναι όλα καθαρά έτσι ώστε να μπορούμε να ξεκουραστούμε καλύτερα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Κάθε εβδομάδα είναι καλό να αφιερώνεις 2 ώρα περίπου για να καθαρίσεις το σπίτι σου. Το σαλόνι σου, να αλλάξεις σεντόνια και νέες πετσέτες στο μπάνιο, να βάλεις τα πλυντήρια σου και να ρίξεις σκούπισμα -σφουγγάρισμα. Αυτά τα λίγα εφόσον επιλέγεις να κάνεις καθημερινά από κάτι μικρό όπως να πλύνεις τα πιάτα και τα ποτήρια που χρησιμοποιείς και να μην πετάς ρούχα δεξιά και αριστερά.

Υπάρχουν τρία αντικείμενα μέσα στο σπίτι σου τα οποία θεωρούνται τα πιο βρώμικα και καλό θα είναι να τα καθαρίζεις καθημερινά διότι συγκεντρώνουν πολλά βακτήρια και δεν υπάρχει λόγος!

Συμβουλές για σπίτι – Ποια είναι αυτά τα αντικείμενα

#1.Τηλεκοντρόλ 

Είναι από τα πιο βρώμικα αντικείμενα καθώς το πιάνουμε πολύ συχνά και πάντα ξεχνάμε να το καθαρίσουμε! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα αντιβακτηριδιακό μαντηλάκι και είσαι κομπλέ!

#2.Κουρτίνες μπάνιου 

Από την υγρασία που προκαλούν οι υδρατμοί μπορεί να συγκεντρωθούν πολλά βακτήρια! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι σε βαποριζατέρ να έχεις λίγη χλωρίνη ανακατεμένη με νερό και να κάνεις ένα πέρασμα! Ξεπλένεις με κρύο νερό και όλα  καλά!

#3.Σφουγγαράκι κουζίνας 

Είναι ίσως το πιο βρώμικα αντικείμενο στο σπίτι σου! Αυτό που πρέπει να κάνεις κάθε φορά αφού έχεις πλύνει τα πιάτα σου, είναι να ρίξεις καυτό νερό πάνω του και λίγο λευκό ξύδι! Το ξεπλένεις και είναι κομπλέ!

Τσέκαρε και αυτά: