Συμβουλές για σπίτι

Συμβουλές για σπίτι : Μια γυναίκα που ασχολείται με τα οικιακά και με το TikTok ανακάλυψε ένα πολύ απλό κόλπο για να καθαρίζει τις ξύλινες κουτάλες της και έπαθε σοκ όταν είδε τι βγαίνει από αυτές!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Λούλαμπο Τζένκινς μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο δείχνει πως αποστειρώνει τις κουτάλες της και ο κόσμος ενθουσιάστηκε με το κόλπο που ανακάλυψε διότι δεν περίμενε πως μπορούν να είναι τόσο καθαρές και τόσο εύκολα!

Στο βίντεο δείχνει πως βράζει νερό σε μια κατσαρόλα και το αφήνει να κοχλάζει! Μόλις είναι καυτό ρίχνει τις κουτάλες και τις αφήνει για λίγο λεπτά! Μόλις βγάλεις τις κουτάλες ανακαλύπτει πόσο βρώμικα είναι το νερό και πως έχει φύγει όλο το λάδι από το ξύλο!

Το βίντεο έχει γίνει viral και μέχρι στιγμής το έχουν δει 49 εκατομμύρια κόσμος και πολλοί το έχουν δοκιμάσει αυτό το κόλπο!

 

@lulaboojenkins #stitch with @kimmyskreations Holy crap I should have done this sooner! Lord help me this was gross #kitchen #kitchenhacks #woodenspoon #no ♬ original sound – Lulaboo Jenkins

Οι κουτάλες που ανακατεύουν λιπαρά φαγητά έχουν την τάση να κρατούν το λάδι καθώς είναι ξύλινα και απορροφούν τα υγρά! Επομένως, μόλις τις βράσουμε τα υγρά τα οποία δεν θέλουμε να υπάρχουν, βγαίνουν και είναι έτοιμες ξανά για χρήση και δεν κρατούν μυρωδιές.

Συμβουλές για σπίτι – Είναι καλό να κάνεις αυτή τη διαδικασία μια φορά την εβδομάδα!

Τσέκαρε και αυτά :