Συμβουλές για ταξίδια

Συμβουλές για ταξίδια : Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν κάποιο trip στο εξωτερικό για δικούς τους λόγους! Και πρέπει να ξέρουν κάποια πολύ βασικά πράγματα γιατί κάποια στιγμή θα κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όλοι όσοι έχουμε κάνει ταξίδι στο εξωτερικό ξέρουμε πολύ καλά πώς όλο και κάποια “στραβή” θα κάτσει γιατί μπορεί να ξεχάσουμε κάτι, να μην έχουμε τρόπο να κάνουμε συνάλλαγμα και ίσως να μην μπορούμε να συνεοηθούμε με τους ντόπιους του μέρους που έχουμε επισκεφτεί!

 

Για να μην την πατήσεις στο πρώτο σου ταξίδι στο εξωτερικό σου έχουμε κάποιες συμβουλές:

#1. Όλα τα έγγραφα σε φωτοτυπία

Οκ, καλό είναι το smartphone σου και σίγουρα μπορείς να έχεις όλα τα έγγραφα σου καταχωρημένα σε αυτό αλλά μπορεί να βρεθείς κάπου και να ξεμείνεις από μπαταρία! Έχει, καβάτζα, τα έγγραφα σου και θα είσαι κύριος/κυρία.

#2. Συνάλαγμα

Σε κάποιες χώρες δεν υπάρχει ευρώ και θα χρειαστεί να μετατρέψεις τα νομίσματα σου σε τοπικό νόμισμα. Κάνε ένα μικρό συνάλλαγμα στο αεροδρόμιο και έπειτα αναζήτησε εξωτερικούς traders στην πόλη που μένεις γιατί ειναι πιο φτηνοί.

#3. Φαγητό

Δε χρειάζεται να επισκεφτείς όλα τα πολυδιαφημισμένα στέκια για φαγητό γιατί είναι πολύ ακριβά και ίσως να μη σου επιτρέψουν να απολαύσεις την τοπική κουζίνα του μέρους όπου βρίσκεσαι όπως θα ήθελες. Βρες ένα app το οποίο να σε οδηγεί σε στέκια που πάνε ή ντόπιοι ή ρώτησε τον κόσμο που συναντάς.

Τσέκαρε και αυτά: