Συμβουλές για τη ζωή

Ένα 9χρονο αγόρι από την Κρήτη δίνει συμβουλές για τη ζωή και μόλις τον ακούσεις, σίγουρα, θα δημιουργηθούν πολλά συναισθήματα μέσα σου τα οποία θα σε κάνουν να πεις “Και εγώ κάθομαι και ασχολούμαι με ανούσια πράγματα, ενώ το νόημα είναι άλλου”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Παναγιώτης, ένας κούκλος που διαθέτει κάποιες ιδιαιτερότητες καθώς ήρθε σε αυτόν τον κόσμο έχοντας κινητικά προβλήματα, είναι ο motivational speaker της καρδιάς μας, αφού τα λέει ωραία και ξέρει – παρά το νεαρό της ηλικίας του – πώς η ζωή μας είναι σημαντική και πάνω από όλα είναι η υγεία μας.

Ο μικρούλης παραχώρησε συνέντευξη στο CretaTv, και μίλησε για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι ΑΜΕΑ καθώς τα πεζοδρόμια είναι “κλειστά” για όσους έχουν κινητικά προβλήματα και ζητά από τον κόσμο να μην κοροϊδεύει τους ανθρώπους αυτούς.

“Θέλω να πω στον κόσμο να μην κοροϊδεύει τους ΑΜΕΑ. Όπως εγώ που γεννήθηκα έτσι. δεν μπορώ να περπατήσω αλλά έχω καταφέρει πράγματα και θαύματα. Υγεία πάνω από όλα”, είπε στη συνέντευξη του και η καρδιά μας έλιωσε γιατί αυτό το πλάσμα έχει απόλυτο δίκιο. 

Θέλει να δημιουργηθούν ράμπες στα σχολεία τα οποία θα βοηθούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες να κινούνται με μεγαλύτερη ευκολία ενώ στο σχολείο που πηγαίνει θα γίνει ασανσέρ για τον ίδιο, την καθαρίστρια και για τα παιδιά με κινητικά προβλήματα.

Το σημαντικό μήνυμα που έστειλε ο 9χρονος Παναγιώτης έστειλε ένα ακόμη πολύ σημαντικό μήνυμα στον κόσμο! Είναι 9 ετών αυτό το παιδί ε!

“Μην τα παρατάτε ποτέ ότι και αν γίνει. Γιατί αν τα παρατήσετε δε θα βγάλετε τον στόχο σας εις πέρας”. 

Αυτές είναι οι συμβουλές ζωής από 9χρονο παιδί… και πόσο δίκιο έχει! Εξαιρετικός και συγκινητικός!

Τσέκαρε και αυτά :