Συμβουλές για το σπίτι

Συμβουλές για σπίτι : Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αδυναμία στον καφέ και το τσάι και θέλουμε όταν βγαίνουμε με τους φίλους μας να απολαμβάνουμε εκλεκτά ροφήματα τα οποία θα ευχόμασταν να έχουμε και στο σπίτι! Και πλέον μπορούμε, αφού έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας coffee station και να κάνουμε και τα ιδιαίτερα instagram post μας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Σε κάποιο σημείο της κουζίνας μας έχουμε τοποθετημένη την καφετέρια της μας δίπλα τον βραστήρα για να ζεσταίνουμε νερό έτσι ώστε να ετοιμάσουμε το τσάι μας όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε στο σπίτι μας. Πώς θα σου φαινόταν όμως να δημιουργήσεις ένα μικρό χώρο που θα θυμίζει μια μικρή καφετέρια;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια κομψή ραφιέρα στην οποία θα τοποθετήσεις κούπες στα χρώματα που σου αρέσουν και να βάλεις και διαφόρων ειδών σιρόπια τα οποία απολαμβάνεις με τον καφέ σου.

Συμβουλές για σπίτι – Σε μεγάλα καταστήματα που πωλούν παιχνίδια και όχι μόνο, μπορείς να βρεις χρυσά κουτάλια, συρταράκια φτιαγμένα από πλέξι για να τοποθετήσεις τις κάψουλες του καφέ σου, και δίσκους σε χρυσό χρώμα όπου μπορείς να τοποθετήσεις την καφετιέρα σου.

Τα βάζεις στη σειρά που θέλεις εσύ και έτσι δημιουργείς το δικό σου coffe station τα οποίο θα σου δώσει ακόμη περισσότερη όρεξη για να φτιάξεις καφέ!

Τσέκαρε και το βίντεο :

@nefasmr #coffeestand #coffeestationstyling #coffeebar ♬ Calm LoFi song(882353) – S_R

Τσέκαρε και αυτά: