Συμβουλές για το σπίτι

Συμβουλές για το σπίτι : Οι χώροι που μένουμε πρέπει να διαθέτουν συγκεκριμένα πράγματα έτσι ώστε να νιώθουμε καλά και ήσυχοι αφού πρόκειται για σημεία τα οποία πρέπει να μας δίνουν χαρά και ηρεμία.

Πολλοί από εμάς επιλέγουν, συνήθως, να δημιουργούμε μια διακοσμητική “βαβούρα” στο σπίτι μας δίχως να υπάρχει λόγος και αφορμή! Και έφτασε η στιγμή που θα σταματήσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Οι δυο βασικές συμβουλές που χρειάζεσαι για να είναι stress free το σπίτι σου

#1. Τακτοποιημένα πράγματα

Μια φορά την εβδομάδα κάνε γενική καθαριότητα στο σπίτι! Οργάνωσε τους χώρους σου και τοποθέτησε τα πράγματα σε σημεία που σε εξυπηρετούν χωρίς να αγχώνεσαι αν θα τα χάσεις. Καθημερινά, φρόντισε τα πράγματα τα οποία τα μετακινείς, να τα επαναφέρεις στη θέση τους και θα δεις πόσο stress free είναι αυτή η κατάσταση.

#2.Βγάλε τις ηλεκτρικές και τις ηλεκτρονικές συσκευές από το δωμάτιο 

Όταν συσκευές όπως η τηλεόραση και ο υπολογιστής,βρίσκονται στο χώρο όπου εσύ ξεκουράζεσαι, τότε δεν είναι stress free χώρος. Στο υπνοδωμάτιο μας πρέπει να υπάρχει η απόλυτη ηρεμία και να μην μας αποσπάται η προσοχή από ήχους. Ενώ η ακτινοβολία που εκπέμπουν οι συσκευές, σίγουρα δε μας κάνουν καλό.

Tσέκαρε και αυτά :

Έλενα Παπαρίζου : Αποθεώθηκε στην Ολλανδία

Κουμπί πανικού : Για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Τι είναι