: Γύρισες από διακοπές πουλάκι μου, και θέλησες να φτιάξεις έναν καφέ και να αράξεις στον καναπέ σου αλλά είδες πως η ζάχαρη έχει ξεραθεί στο κουτί που την τοποθετείς;
Είναι μεγάλο “πακέτο” όταν ξεραίνεται η ζάχαρη γιατί βγαίνει από το βάζο σε κομμάτια και δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις εύκολα! Όμως, υπάρχει ένα κόλπο το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να μην την πατήσεις ξανά!
Το κόλπο που μπορείς να κάνεις ακόμη και αν έχεις ξεχάσει το καπάκι του κουτιού όπου φυλάς τη ζάχαρη σου είναι πολύ απλό!
Τι πρέπει να κάνεις
Πάρε μια σακούλα με μαρσμάλοους και ανά μια εβδομάδα βάζε ένα στο βάζο σου! Πρέπει να το ανανεώνεις γιατί σκληραίνει και αυτό αλλά διατηρεί τη ζάχαρη σούπερ!
Τσέκαρε και αυτό : Συμβουλές για καθάρισμα : Το κόλπο με το αυγό