Συμβουλές για το σπίτι

Συμβουλές για σπίτι : Όποιος χρησιμοποιεί σφουγγαρίστρα για να καθαρίσει τα πατώματα του ξέρει πως πολύ γρήγορα θα είναι βρώμικη και σου αφήνει την αίσθηση πως όλο σου ο κόπος ήταν μάταιος. Αλλά υπάρχει ένα κόλπο το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Η Σάμινα Ίλταφ γνωστή ως η “βασίλισσα της καθαριότητας” στο TikTok μοιράστηκε ένα μυστικό για την καθαριότητα των πατωμάτων που θα σου προκαλέσει πολύ ευχάριστα συναισθήματα.

@samina_iltaf Wow how amazing was this. The TT Hack was featured in the Metro paper back in June 2022 & went viral #viral #viralvideo #viraltiktok #hack #hacksoflife #hacklife #bucketandamop #mophack #metropaper ♬ original sound – Duggkenn

Συμβουλές για σπίτι – Στο βίντεο που ανάρτησε στ γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει ένα κουβά ο οποίος έχει μια περιστρεφόμενη “θηλή” όπου και τοποθετείται η σφουγγαρίστρα όταν θέλεις να τη στραγγίξεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κανικά, όταν στραγγίζουμε τη σφουγαρρίστρα οι βρωμιές πέφτουν στον κουβά και έπειτα τη βουτάμε ξανά για να συνεχίσουμε να καθαρίζουμε το πάτωμα. Αλλά η “βασίλισσα” παίρνει ένα δεύτερο κουβά με καθαρό νερό και έτσι ξεχωρίζει τις βρωμιές και ξ σφουγγαρίστρα συνεχίζει να κάνει τη δουλειά της με το καθαρό νερό.

Με λίγα λόγια, στον έναν κουβά περιστρέφει απλά τη σφουγγαρίστρα για να στραγγίξει κα τον άλλο έχει το καθαρό νερό για να κάνει σωστά τη δουλειά της.

Τσέκαρε και αυτά: