Συμβουλές μακιγιάζ θα ακούσεις πολλές και πολύ καλά θα κάνεις, αν θες την άποψη μας διότι όλο και κάτι θα αποκομίσεις και ίσως σου δώσουν έμπνευση για να αναβαθμίσεις τα look που δημιουργείς στο πρόσωπο σου!.

Ένα χρώμα το οποίο είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο αλλά σίγουρα ιδιαίτερο για να δημιουργήσεις looks στα μάτια σου, είναι το κόκκινο! Ένα χρώμα που έχει συνδεθεί με το πάθος, τον έρωτα και την… κόλαση!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλές make up artist προτείνουν ένα “κόκκινο μάτι” για τα φετινά Χριστούγεννα αλλά πρέπει να σου πούμε από τώρα πώς θέλει προσοχή! Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει σούπερ στα κορίτσια και τα αγόρια με καστανά και μαύρα μάτια, ενώ στα ανοιχτόχρωμα μάτια τείνει να δημιουργεί ένα εφέ “μάνα μου τον χάσαμε και αυτόν” και να φαίνονται δακρυσμενα τα μάτια. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του κόκκινου για όλα τα μάτια και απλά πρέπει να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

Τσέκαρε και αυτό το tutorial για να πάρεις ιδέες

 

Μην ξεχνάς πώς στα καταστήματα μαγαζιών θα βρεις πολλές σκιές ματιών οι οποίες θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το look που επιθυμείς και οι συμβουλές μακιγιάζ που μπορεί να σου δώσουν οι make up artists θα σε βοηθήσουν!

Τσέκαρε και αυτά :

Stranger Things : Αλλαγές στην πέμπτη σεζόν

Δωρεάν ίντερνετ Αθήνα : Που μπορείς να πας