Συμβουλές μακιγιάζ

Συμβουλές μακιγιάζ : H Lady Gaga είναι μια από τις τραγουδίστριες της παγκόσμιας showbiz που έχει επιλέξει να δημιουργήσει το δικό της brand καλλυντικών και έχει ιδιαίτερη απήχηση διότι παρουσιάζει πράγματα τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Lady Gaga μας δείχνει κατά καιρούς πολλά από τα προϊόντα που διαθέτει το brand της και επιλέγει να τα διαφημισει παρουσιάζοντας τα πάνω της.

Αυτή τη φορά επέλεξε να μας δείξει πως φορά το αγαπημένο της ρουζ και κάνει συγκεκριμένες κινήσεις για να φαίνονται πιο “ψηλά” τα μήλα της.

Η τραγουδίστρια δεν χρησιμοποιεί τόνους ρουζ για να πετύχει τα ροδαλά μάγουλα που νιώθουμε πως μας κάνουν πιο φρέσκιες, αλλά βάζει λίγο προϊόν στο πινέλο της και απλά ταμπονάρει τα μήλα της μια μόνο φορά.

Ο τρόπος που βάζει το ρουζ είναι σχετικά απλός. Σημασία έχει το προϊόν το οποίο χρησιμοποιούμε γιατί αν βάζουμε ένα ρουζ το οποίο δε διαθέτει “έντονη δράση” τότε δεν μπορούμε να έχουμε πολλές απαιτήσεις.

Συμβουλές μακιγιάζ – Η Lady Gaga επιλέγει επίσης να χρησιμοποιεί πολύ συχνά το αγαπημένο της foundation το οποίο λανσάρει η εταιρεία της και πολλοί είναι αυτοί που το έχουν εκθειάσει διότι διαθέτει πολλές αποχρώσεις και η φόρμουρα του φαίνεται πως λειτουργεί εξαιρετικά στο δέρμα.
Tσέκαρε και αυτά: