Συμβουλές μακιγιάζ

Συμβουλές μακιγιάζ : Το νεσεσέρ μας είναι γεμάτο καλλυντικά τα οποία δεν τα χρησιμοποιούμε καθημερινά καθώς οι κινήσεις που κάνουμε για να βαφτούμε το πρωί που θα ετοιμαστούμε είναι συγκεκριμένες.

Οι περισσότερες γυναίκες αλλά και πολλά αγόρια επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν συγκεκριμένα καλλυντικά για να βάψουν το πρόσωπο τους και πάντα στη τσάντα τους βάζουν συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία τους βοηθούν να “ρετουσάρουν” την όψη τους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ωστόσο, υπάρχει ένα προϊόν το οποίο είναι τεράστια τάση τους τελευταίους μήνες και δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου καθώς είναι κάτι το οποίο θα κάνει τα χείλη σου να είναι ονειρικά και ζουμερά!

Τα lip oils – λαδάκια χειλιών – έχουν καταφέρει να κερδίσουν την καρδιά χιλιάδων instagrammers και tiktokers καθώς ενυδατώνουν τα χείλη, τα δείχνουν πιο λαμπερά και ζουμερά ενώ προσφέρουν μέσω πολύτιμων ελαίων μια πολύ υγιή όψη.

Τη φετινή σεζόν, τα ζουμερά και glossy χείλη είναι must και πολλές εταιρείες καλλυντικών όπως είναι η Fenty, η Kylie cosmetics, η Dior και άλλες πολλές λανσάρουν υπέροχα lip oils και πάντα οι συμβουλές μακιγιάζ περιλαμβάνουν ως απόλυτο tip τη χρήση τους!

Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και αν θες να δώσεις ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στα χείλη σου χρησιμοποίησε ένα nude lip liner και είσαι έτοιμη/ός!

Τσέκαρε και αυτά : 

Γιάννης Πλούταρχος: Μαζί με Πάολα στο Fever

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ : Αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο