Συμβουλές μακιγιάζ

Συμβουλές μακιγιάζ :Το TikTok έχει καταφέρει να γίνει η απόλυτη πλατφόρμα για να μπορούμε να δημιουργήσουμε διάφορα looks τα οποία μπορούν να μας συνοδεύσουν στην καθημερινότητα μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχουμε ανακαλύψει πολλά χρήσιμα όπλα τα οποία μπορούμε να κάνουμε εύκολα και γρήγορα και αυτή τη φορά μαθαίνουμε πως να κάνουμε ακόμη πιο σταθερό το κονσίλερ μας και να μη φεύγει από τη θέση του.

Πολλές φορές το κονσίλερ μπορεί να “σπάσει” και να δημιουργηθούν γραμμούλες κάτω από το μάτι μας αλλά ένας make up artist στο TikTok μας δίνει τη λύση για να μπορέσουμε να αποφύγουμε το “σπάσιμο”.

Αυτό που κάνει στην ουσία είναι να ανακατέψει λίγο κονσίλερ με την πούδρα σου και να το απλώνει στο σημείο όπου μπαίνει κανονικά! Όταν προσπαθείς να σετάρεις το κονσίλερ σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα λεπτό πινέλο και να ανακατέψεις τα δυο προϊόντα για να μπορέσεις να έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Τσέκαρε και το βίντεο :

@vincent.ford Powder and concealer hack #concealerhack #makeup #beauty #makeuptutorial #fyp #trends ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Συμβουλές μακιγιάζ – Μην ξεχνάς πως πρέπει να παίζεις με τα υλικά σου και κάνεις πόλε δοκιμές για να βρεις το δικό σου τρόπο και ότι σε βολεύει!

Tσέκαρε και αυτά: