Συμβουλές μακιγιάζ

Στο Instagram και το TikTok κυκλοφορούν πολλά βίντεο τα οποία έχουν ιδιαίτερες συμβουλές μακιγιάζ και αυτή τη φορά ανακαλύψαμε κάτι το οποίο δεν είχαμε σίγουρα σκεφτεί πως μπορούμε να κάνουμε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Υπάρχει μια τεχνική την οποία μπορείς να ακολουθήσεις αν σου αρέσει το eyeliner αλλά δεν έχεις πολλά χρώματα και το μόνο που χρειάζεσαι έιναι ένα κραγιόν και ένα λεπτό πινελάκι!

Πολλές εταιρίες δημιουργούν κραγιόν σε πολλά χρώματα και μπορείς να τα προμηθευτείς και να έχουν πολλές χρήσεις! Μην ξεχνά πως το συγκεκριμένο προϊόν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως ρουζ και ως σκιά.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις πως με ένα κόκκινο κραγιόν μπορείς να δημιουργήσεις ένα eye look με ένα απλό πινέλο το οποίο χρησιμοποιείται για eyeliner.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEPHORA GREECE (@sephora_greece)

Το αγαπημένο σου κραγιόν μπορεί να έχει πολλές χρήσεις και για αυτό το λόγο πρέπει να επιλέγεις προϊόντα τα οποία είναι καλά και σε αποχρώσεις!

Συνήθως επιλέγουν κλασικά χρώματα για τα χείλη μας αλλά μήπως ήρθε η στιγμή να ανέβουμε επίπεδο και να δοκιμάσουμε και άλλες αποχρώσεις που θα μας φανούν χρήσιμες και για άλλες συμβουλές μακιγιάζ που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε;

 

Τσέκαρε και αυτά: