Συμβουλές μόδας

Συμβουλές μόδας : Πολλές φορές επιλέγουμε ρούχα με βάση τα χρώματα που μας αρέσουν και μπορεί να τα έχουμε “χρυσοπληρώσει” αλλά δείχνουν φτηνά και ίσως τα συνδυάζουμε με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να ακυρώνουμε το luxury αίσθημα που θέλουμε να δώσουμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Πολλά ρούχα κυκλοφορούν στις βιτρίνες σε διάφορα χρώμα και αν θέλεις ένα συγκεκριμένο ένδυμα τότε θα πρέπει να κάνεις και τη σωστή επιλογή χρώματος για να δείχνει “ακριβό”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤️macha❤️ (@macha4518)

Ποια είναι τα τρία χρώματα που κάνουν τα ρούχα σου πιο “ακριβά” , ακόμη και όταν τα έχεις πληρώσει πολύ οικονομικά

#1. Το μπεζ χρώμα 

Όλες οι αποχρώσεις του μπεζ είναι ιδανικές για να φαίνονται ακριβά τα ρούχα σου! Πρόκειται για ένα χρώμα το οποίο ταιριάζει σε όλους και τα περισσότερα ρούχα που κυκλοφορούν εκεί έξω υπάρχουν σε αυτό το χρώμα.

#2. Το μαύρο 

Κανείς δεν “έχασε” φορώντας μαύρο! Αν και για τα τυπικά δε θεωρείται χρώμα, είναι κάτι το οποίο αυτόματα θυμίζει πολυτέλεια!

#3. Το λευκό 

Είναι και αυτό στην ίδια “συνομοταξία” με το μαύρο! Αν είναι “καθαρό” και όχι “σπασμένο” τότε είναι σίγουρο πως το ρούχο σου θα φαίνεται πιο ακριβό!

Συμβουλές μόδας – Μην ξεχνάς πώς παίζει σημαντικό ρόλο το ύφασμα που επιλέγεις! Αν ένα ρούχο είναι σατέν θέλει πολλή προσοχή!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Η βόλτα στο κέντρο (vid)

Άντονι Χόπκινς : Ο χριστουγεννιάτικος χορός του