Συμβουλές ομορφιάς

Συμβουλές ομορφιάς: Οι γιορτές πλησιάζουν και καθώς ήταν μια δύσκολη χρονιά , όλοι αξίζουν ένα ιδιαίτερο δώρο .Η ιδανική επιλογή, δεν είναι άλλη,από το να προσφέρουμε στον εαυτό μας κα στην επιδερμίδα μας ένα πολύτιμο δώρο ομορφιάς.

Το customized ιατρικό πρωτόκολλο Diamond Protocol, αποκλειστικότητα της Tzouma Clinic, πετυχαίνει την ολιστική θεραπεία της επιδερμίδας σε κάθε επίπεδο. Αποτελεί καρπό της συνεργασίας της δερματολόγου Αναστασίας Τζούμα με τον διάσημο καλιφορνέζο δερματολόγο Zein Obagi.

Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει αρχικά δερμοανάλυση με Visia. Ακολουθεί βαθύς καθαρισμός με μικροκρυστάλλους ανάλογα με τον τύπο δέρματος και προσαρμοσμένος στις ανάγκες του καθενός. Έπειτα από μία εβδομάδα γίνεται το βασικό μέρος της θεραπείας που συνδυάζει τις κορυφαίες ανά τον κόσμο τεχνολογίες στην ανάπλαση και θρέψη, το Hydrafacial by Obagi με το Pico laser Quanta Systems. Ξεκινάει με το Hydrafacial, μία ολοκληρωμένη θεραπεία περιποίησης του προσώπου που περιλαμβάνει ήπια δερμοαπόξεση με διαμάντι και στη συνέχεια ορούς ειδικά σχεδιασμένους από τον Zein Obagi για χρήση με το Hydrafacial και εξατομικευμένους ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Μ’ αυτόν τον τρόπο, δίνουμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τα οποία χάρη στην πατέντα του ιατρού φτάνουν στα βάθη του δέρματος χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα μόρια μεταφοράς για να πετύχει μέγιστη δράση και φυσικά μακροχρόνια αντιοξείδωση. Δεν είναι τυχαίο ότι στην Αμερική υπάρχουν οι hydrafanatics! Αμέσως μετά εφαρμόζεται το διαμάντι των laser ανάπλασης, το Pico laser στην ίδια συνεδρία. Το Pico laser είναι το πιο σύγχρονο ιατρικό laser στον κόσμο που καταφέρνει να διορθώσει τις ουλές, να θεραπεύσει την φλεγμονώδη ακμή, να σβήσει τις πανάδες, να απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες, να προσφέρει λάμψη και να εξασφαλίσει μακροχρόνια ανάπλαση και υγεία στο δέρμα.

Η εφαρμογή του laser γίνεται με εξατομικευμένο πρωτόκολλο βασιζόμενο στις ανάγκες και στις προσδοκίες του καθενός. Γι’ αυτό το Diamond Protocol είναι η ιδανική θεραπεία για όλες τις γυναίκες που θέλουν τέλεια επιδερμίδα, ανεξάρτητα από την ηλικία και την κατάστασή της και εφαρμόζεται αποκλειστικά στην Tzouma Clinic από το εξειδικευμένηn ιατρό, Αναστασία Τζούμα.

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, αφήστε την λάμψη στο δέρμα σας να κλέψει την παράσταση με το «Διαμάντι» της Tzouma Clinic.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της Tzouma Clinic https://www.tzouma.gr/el/ ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 2209000 και 2103425965.