Συμβουλές ομορφιάς

Yπάρχουν πολλές συμβουλές ομορφιάς τις οποίες μπορείς να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις στην καθημερινότητα σου αλλά όταν έχει κρύο πρέπει να κάνεις αυτό που λέμε “το κάτι παραπάνω” γιατί το δέρμα μας αφυδατώνεται και θέλει φροντίδα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι συμβουλές ομορφιάς αφορούν τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες διότι το δέρμα μας πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να το φροντίζουμε ειδικά όταν έχει κρύο γιατί μπορεί να προκληθούν μέχρι και πληγές σε σημεία όπως είναι τα χέρια.

Τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις το δέρμα σου

#1. Κρέμα χειριών και γάντια 

Η κρέμα χεριών θα “σώσει” τα χέρια σου από τα σκασίματα και από το κρύο νερό που κυλά στους αγωγούς επειδή έχει κρύο. Αν χρειαστεί να βγεις από το σπίτι θα πρέπει να φορέσει γάντια για να αποφύγεις τα σκασίματα.

#2.Μάσκα ενυδάτωσης 

Μια μάσκα ενυδάτωσης είναι αυτό που χρειάζεσαι! Μπορείς να φτιάξεις μια με γιαούρτι και μέλι και να την απλώσεις στο πρόσωπο σου για 15 λεπτά ή να βάλεις μια sheet mask της αρεσκείας σου.

#3. Extra ενυδατική 

Το πρωί που ξυπνάμε βάζουμε στο πρόσωπο μας ενυδατική κρέμα! Αλλά όταν έχει κρύο, πρέπει να τη φοράμε περισσότερο από μια φορά! Αν δεν έχεις χρόνο να τη βάλεις, πάρε μια κρέμα η οποία είναι extra ενυδατική μόνο για τις ημέρες που έχει κρύο.

Τσέκαρε και αυτά: