Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα πρόσωπο της showbiz που έχει φανατικούς οπαδούς, αλλά και φανατικούς πολέμιους. Όντας η ίδια λάτρης των social media και Youtuber αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία που κυριολεκτικά δεν περίμενε κανείς.

Φωτογραφήθηκε με αποτυπωμένα στο σώμα της όλα τα άσχημα και γεμάτα μίσος σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς στα social media, ατάκες που κρυιολεκτικά θα μπορούσαν να καταρρακώσουν έναν άνθρωπο. Δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή μάλιστα να συμπεριλάβει ακόμα και τα πιο χυδαία σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

Την ανάρτηση αυτή τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενα. Όπως έγραψε όταν άρχισε να διαβάζει αυτά τα μηνύματα πάνω στο σώμα της, άρχισε να καμπουριάζει περισσότερο από το συνηθισμένο, την ώρα της φωτογράφισης.

Μαίρη Συνατσάκη

“Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει πιο γρήγοτα. Το άνετο χαμόγελό μου είχε παγώσει. Ήταν πάρα πολλά. Κι έτσι συγκεντρωμένα όλα μαζί ήταν πάρα πολλά. Ντράπηκα. Που ήμασταν σε αυτό το δωμάτιο 4 άνθρωποι και τα έβλεπαν όλοι. Ένιωσα απολύτως εκτεθειμένη. Σαν να με είχαν γδύσει”, αναφέρει η Μαίρη Συνατσάκη.

Και η ίδια συνέχισε στην ανάρτησή της ρωτώντας τον ίδιο τον εαυτό της εάν είναι όλα αυτά που της καταμαρτυρούν οι πολέμιοι της. “Τι έκανα σε εκείνον που έγραψε κάτι τόσο άσχημο για μένα, αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.