Συνεργεία Αθήνα

Για την εταιρία Μότο Τσαραμιάδης η μοτοσικλέτα είναι τρόπος ζωής. Γι’ αυτό, εδώ και 64 χρόνια φροντίζει με συνέπεια και σεβασμό να ικανοποιεί τις ανάγκες της μετακίνησής σας στους δύο τροχούς.

Η ιστορία ξεκινάει το 1956, όπου με μερικά εργαλεία ο Ιωάννης Τσαραμιάδης ξεκίνησε το πρώτο του συνεργείο στο κέντρο της Αθήνας, επισκευάζοντας τα λίγα δίκυκλα που κυκλοφορούσαν. Λίγο αργότερα, μετακομίσε στο ιστορικό κατάστημα της οδού Πειραιώς, όπου στεγάζεται και μέχρι σήμερα, και ασχολείται με την πώληση και το service δικύκλων και τη διάθεση των αξεσουάρ.

Σήμερα, ο ένας εκ των υιών των ιδιοκτητών, Ιωάννης Μπίρης, με σπουδές στις οικονομικές επιστήμες και τη διοίκηση επιχειρήσεων, συνεχίζει την ιστορία της εταιρίας Τσαραμιάδη, διατηρώντας το οικογενειακό της προφίλ. Η εταιρία, πλέον αριθμεί τέσσερα καταστήματα στην Αθήνα, ενώ παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο της μοτοσικλέτας.

Πιστή στις ρίζες της, συνεχίζει την μακροχρόνια συνεργασία της με την πανίσχυρη PIAGGIO GROUP, στην οποία ανήκουν και η APE, GILERA, MOTO GUZZI , VESPA, APRILIA ενώ, ταυτόχρονα συνεργάζεται και με άλλες εταιρίες όπως YAMAHA, CAN-AM, HONDA, KAWASAKI, PEUGEOT, SYM, MODENAS, SUZUKI, KYMCO, DAYTONA,PGO κ.ά.

Στα καταστήματά της εταιρίας Τσαραμιάδη μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ τόσο για την μοτοσικλέτα σας, όσο και για εσάς τους ίδιους τους αναβάτες, καθώς και τεράστια γκάμα μεταχειρισμένων.

Μια βόλτα σε ένα από τα καταστήματα της οικογένειας Τσαραμιάδη είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τη ζωή στους δυο τροχούς.

Πειραιώς 69 (Κεντρικό κατάστημα) τηλ : 210 3252294

Πειραιώς 71 Αθήνα τηλ : 210 3252296

Πειραιώς 74 (Τμήμα μεταχειρισμένων) τηλ : 210 5233304 – 210 2920862

Αγίων Ασωμάτων 40 (Συνεργείο) τηλ : 210 3220500