Συνήθειες

Συνήθειες: Πολλοί άνθρωποι φαντάζονται ότι οι αστέρες αγοράζουν και χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους ζωή μόνο ακριβά προϊόντα κι ότι τρώνε αποκλειστικά στα καλύτερα εστιατόρια. Πολλές φορές αυτό αληθεύει, ειδικά όταν εμφανίζονται δημόσια ή παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις με κόκκινο χαλί, αλλά στην καθημερινή τους ζωή τρώνε ή πίνουν εξίσου πολλές λιχουδιές όπως κάνουμε κι εμείς, οι απλοί θνητοί.

Παρακάτω μαζέψαμε μερικά παραδείγματα, που δείχνουν αγαπημένες διατροφικές συνήθειες μερικών αστέρων.

Ο Ed Sheeran και η κέτσαπ

Ο Άγγλος σταρ δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς την κέτσαπ Heinz. Την αγαπάει τόσο πολύ που έχει κάνει ακόμη και τατουάζ πάνω του το εμβληματικό logo της νόστιμης σάλτσας ντομάτας. Tα στελέχη της εταιρείας βλέποντας τον θαυμασμό του Ed Sheeran αποφάσισαν, με τη συγκατάθεση φυσικά του γνωστού τραγουδιστή του Shape of You, να λανσάρουν μια limited edition σειρά Edchup και μάλιστα σε μερικά μπουκάλια τυπώθηκαν ακόμα και τα τατουάζ του Ed.

Η Kelly Cuoco και τα Oreos

Η Penny από το Big Bang Theory έκανε γνωστή την λατρεία της για τα γεμιστά μπισκότα όταν δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να αναρρώνει από μία επέμβαση στον ώμο της, μασουλώντας την αγαπημένη της λιχουδιά. Ωστόσο, η αγάπη της Kelly δεν σταμάτησε εδώ, αφού έδωσε το όνομα Oreo στο λαγουδάκι που υιοθέτησε.

Την αδυναμία του στα λαχταριστά μπισκότα δεν έχει κρύψει και ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσφατα είχε κάνει ένα Tweet, όπου φαινόταν πολύ ενθουσιασμένος με την νέα ανακάλυψη που έμαθε από ένα πιτσιρικά: Να βουτάει τα αγαπημένα του Oreos στο γάλα! Μάλιστα σε συνέντευξη τύπου που έδωσε τότε ο μεγάλος αθλητής είχε αποκαλύψει όλη την ιστορία και πως από απλά μπισκότα έγιναν “το βραδινό του σνακ”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η Selene Gomez και τα Hot Cheetos

Η Selena δεν αναζητά περίπλοκα πράγματα όταν βρίσκεται στο καμαρίνι της ή στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια των περιοδειών της. Ένα πράγμα χρειάζεται οπωσδήποτε και αυτό δεν είναι άλλο από τα Cheetos, και συγκεκριμένα την καυτερή εκδοχή τους. Έχει επανειλημμένα δημοσιεύσει φωτογραφίες της στη σελίδα της στο Instagram ενώ τρώει το τραγανό σνακ.

Ο Ben Affleck και τα ντόνατς

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός-σκηνοθέτης παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι επισκέπτεται καθημερινά το Dunkin, πρώην Dunkin Donuts. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που οι φωτογράφοι τον πετυχαίνουν πολλές φορές να κουβαλάει σακούλες γεμάτες με τα αγαπημένα του ντόνατς.

Η Mary J Blige, η Kelly Rowland και το νερό από τα Φίτζι

Πολλοί αστέρες ανά τον κόσμο επιλέγουν το νερό Fiji, σε σημείο που μπορεί να θεωρηθεί και ως μια περιέργεια των  τραγουδιστών. Η Kelly Rowland πίνει μόνο αυτό το είδος του μη ανθρακούχου νερού, υποστηρίζοντας ότι αγαπάει κυρίως τη γεύση του Φίτζι. Η Mary J Blige, η πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, ζητά επίσης αυτό το νερό στο καμαρίνι της αποκλειστικά κατά την διάρκεια των εμφανίσεών της, και δε ζητά μόνο λίγα μπουκάλια αλλά 100! Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που η φωνή της είναι τόσο υπέροχη;

Βλέπουμε λοιπόν ότι πολλοί celebrities έχουν κι αυτοί κάποιες απλές, λατρεμένες συνήθειες και θα έκαναν τα πάντα για να τις απολαύσουν, ακριβώς όπως και εμείς.