Συνταγές για μελομακάρονα

Συνταγές για μελομακάρονα : Ένα από τα εδέσματα που επιλέγουμε κάθε χρόνο να δημιουργήσουμε είναι τα μπισκοτένια και μελένια δημιουργήματα τα οποία μας προκαλούν μια υπέροχη αίσθηση αλλά και τύψεις επειδή τα τρώμε και δε δείχνουμε έλεος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα μελομακάρονα είναι από τα νόστιμα γλυκά που δημιουργούνται τις ημέρες των Χριστουγέννων και όταν ψήνονται στο φούρνο, το σπίτι μοσχομυρίζει κανέλα και γαρύφαλλο.

Υπάρχουν πολλές συνταγές τις οποίες μπορείς να “επιστρατεύσεις” έτσι ώστε να δημιουργήσεις τα μελένια μπισκότα σου αλλά υπάρχουν δυο μυστικά στα οποία πρέπει να δώσεις βάση.

Συνταγές για μελομακάρονα – Ποια είναι τα δυο μυστικά :

#1.Το πολύ καλό μέλι 

Ένα από τα βασικά συστατικά είναι το μέλι, για να σιροπιάσεις τα λαχταριστά μπισκότα σου! Και πρέπει να είναι καλό, έτσι ώστε να κρατήσει τη γλύκα που έχει και να μελώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μελομακάρονα σου.

#2. Καλό κοσκίνισμα

Για να γίνουν πιο αφράτα και ζουμερά τα μελομακάρονα, θα πρέπει να κοσκινίσεις το αλεύρι σου και όλα τα στερεά υλικά τα οποία είναι σε μορφή σκόνης! Βοηθά το κοσκίνισμα, έτσι ώστε να μη δημιουργούνται αυτά τα “ζυμαρένια μπαλάκια” που ενίοτε έχουν τα γλυκά.

Τσέκαρε και αυτά :

Νατάσσα Μποφίλιου : Πόσο κοστίζει το παλτό που φόρεσε

Χριστούγεννα 2022 : Τι να κάνεις με το αμόρε