Συνταγές

Για μια ακόμη μέρα επιστρέφουμε με μια από τις αγαπημένες μας συνταγές καθώς τη δοκιμάσαμε, την εγκρίναμε και ήρθε η ώρα να μάθεις να τη φτιάχνεις και εσύ έτσι ώστε να ικανοποιήσεις τους γευστικούς σου κάλυκες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Έχουμε συνηθίσει να τρώμε αλμυρά τάκος σε κάθε μεξικάνικο εστιατόριο που βρισκόμαστε! Αλλά έχεις σκεφτεί να δημιουργήσεις μια γλυκιά παρασκευή και να απογειώσεις την ημέρα σου;

To cooking panda έφερε στην επιφάνεια ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να δημιουργήσουμε τάκος και σου έχουμε τη συνταγή!

Tι θα χρειαστείς 

Για το dressing 

  • 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλιά του γλυκού λεμόνι
  • μισή κουτιά του γλυκού κανέλα

Για τα τάκος 

  • 6 τορτίγιες ζεσταμένες
  • 3/4 της κούπας βατόμουρα φρέσκα
  • 3/4 της κούπας μύρτιλλα φρέσκα
  • 3/4 της κούπας σμέουρα φρέσκα
  • 1 κούπα τυρί ρικότα

Συνταγές – Πάμε στην παρασκευή 

  • Σε ένα τηγανάκι ζεσταίνεις τις τορτίγιες σου για 3-5 λεπτά με λίγο ελαιόλαδο και περιμένεις να γίνουν χρυσαφένιες. Έπειτα τις αφαιρείς από τη φωτιά
  • Αφού τις βγάλεις από τη φωτιά, τις πασπαλίζεις με λίγη ζάχαρη και κανέλα! Διαμορφώνεις το σχήμα τους μέχρι να μοιάζουν με τάκος
  • Γεμίζεις τα τάκος με τυρί ρικότα το οποίο το έχεις βάλει σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής
  • Κόβεις τα βατόμουρα, τα μούρα και τα μύρτιλλα και τα ρίχνεις πάνω στο τυρί
  • Έπειτα, σε ένα μπολ ανακατεύεις όλα τα υλικά για το dressing και το περιχύνεις στα τάκος

Τσέκαρε και αυτά: