: Όσο περνάει ο καιρός, και το φθινόπωρο κάνει πιο αισθητή την παρουσία του, τόσο περισσότερο μας γεννάται η επιθυμία για να “ξεδιπλώσουμε” τις μαγειρικές μας ικανότητες.
Η ομάδα του Citynow.gr σάς παρουσιάζει την πιο εύκολη και εγγυημένη συνταγή για το διάσημο γλυκό με τη ρευστή σοκολάτα που τρέχει από το κέντρο του και φέρει το όνομα “Moelleux” ή αλλιώς “Molten Chocolate Cake”.
Τί λέτε;
Πάμε να ξεκινήσουμε;
Για τη συνταγή θα χρειαστείς:
– 5 αυγά
– 160 γρ. ζάχαρη
– 140 γρ. κουβερτούρα 65%
– 100 γρ. βούτυρο
– 60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
– σιρόπι σοκολάτας, προαιρετικά
Μπορείς να δεις την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:
Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του τρέχουν τα σάλια για το γλυκό “Moelleux”!