Συνταγές

Συνταγές: Όσο περνάει ο καιρός, και το φθινόπωρο κάνει πιο αισθητή την παρουσία του, τόσο περισσότερο μας γεννάται η επιθυμία για να “ξεδιπλώσουμε” τις μαγειρικές μας ικανότητες.

Η ομάδα του Citynow.gr σάς παρουσιάζει την πιο εύκολη και εγγυημένη συνταγή για το διάσημο γλυκό με τη ρευστή σοκολάτα που τρέχει από το κέντρο του και φέρει το όνομα “Moelleux” ή αλλιώς “Molten Chocolate Cake”.

Τί λέτε;

Πάμε να ξεκινήσουμε;

Για τη συνταγή θα χρειαστείς:

– 5 αυγά

– 160 γρ. ζάχαρη

– 140 γρ. κουβερτούρα 65%

– 100 γρ. βούτυρο

– 60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

– σιρόπι σοκολάτας, προαιρετικά

Μπορείς να δεις την εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω βίντεο:

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του τρέχουν τα σάλια για το γλυκό “Moelleux”!