Οι συνταγές που επιλέγουμε να δημιουργήσουμε στην κουζίνα μας, δε χρειάζεται να είναι πάντα περίπλοκο, ούτε να χρησιμοποιούμε όλα μας τα μαγειρικά σκεύη έτσι ώστε να πλένουμε για ώρες.

Η μηλόπιτα είναι ένα γλυκό το οποίο όλοι αγαπήσαμε και κάποια στιγμή μπήκαμε στη διαδικασία να δημιουργήσουμε μια! Υπάρχει όμως και μια παραλλαγή την οποία δε γίνεται να αγνοήσεις και αφορά σε μηλόπιτα αλά τορτίγια!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τι θα χρειαστείς 

  • 2 κόκκινα μήλα
  • 1/4 της κούπας νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας άμυλο καλαμποκιού
  • 1/4 της κούπας σιρόπι σφενδάμου
  • 2 κουταλιές του γλυκού κανέλα
  • 1/2 της κουταλιάς του γλυκού μοσχοκάρυδο
  • 1 κουταλιά της σούπας βανίλια
  • 3 μεγάλες τορτίγιες
  • 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο

Συνταγές – Πάμε στην παρασκευή 

  • Καθαρίζεις τα μήλα και τα κόβεις σε κυβάκια
  • Ανακατεύεις το νερό και το άμυλο καλαμποκιού σε ένα τηγανάκι
  • Προσθέτεις το σιρόπι, τα μπαχαρικά και έπειτα τα μήλα. Ανακατεύεις για πέντε λεπτά
  • Μόλις δέσεις το μείγμα, αποσύρεις από τη φωτιά και ρίχνεις το βούτυρο και τη βανίλια
  • Κόβεις μια μεγάλη τορτίγια στη μέση και τοποθέτησε μέρος του μείγματος πάνω και ξεκίνα να τη διπλώνεις να γίνει σαν φάκελος . Κάνεις το ίδιο και με τις άλλες
  • Στην τοστιέρα σου βάζεις τα κομμάτια που έχεις φτιάξεις και αλείφεις τις πλευρές τους με βούτυρο!
  • Ψήνεις για 3-4 λεπτά και είναι έτοιμες!

Τσέκαρε και αυτά :

Συμβουλές για σχέσεις : Τι να μην κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Χριστούγεννα Σταύρος Νιάρχος : Πότε ξεκινούν οι γιορτές