για μάφινς, έχεις διαβάσει πολλές! Αλλά για “μάφινς” τα οποία θυμίζουν φριτάτα (ισπανική ομελέτα) δεν βρίσκεις καθημερινά! Και εμείς αποφασίσαμε να σου παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό!
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ
Τα παραδοσιακά μάφινς δημιουργούνται με αλεύρι, αλλά στην συνταγή που θα διαβάσεις σήμερα και σίγουρα θα δοκιμάσεις κάποια στιγμή αν θέλεις να κάνεις ένα brunch date στο σπίτι σου, θα δεις πως η βάση σου είναι τα αυγά!
Είναι μια πολύ ωραία λύση για εσένα που αναζητάς κάτι διαφορετικό και πρέπει να ξέρεις πως ταιριάζουν τέλεια αυτά τα μάφινς με μια απλή σαλάτα με ρόκα!
Τη συνταγή την ανακαλύψαμε στο goodhousekeeping και μπορείς παρακάτω να τσεκάρεις τι πρέπει να κάνεις!
Τι θα χρειαστείς
- 6 μεγάλα αυγά
- μισή κούπα γάλα
- 3/4 της κούπας κατσικίσιο τυρί τριμμένο
- 150 γραμμάρια σπανάκι ψιλοκομμένο
- μισή κούπα ψιλοκομμένη κόκκινο πιπεριά
- 80 γραμμάρια προσούτο
Συνταγές – Πάμε στην παρασκευή
- Προθερμαίνεις τον φούρνο σου στους 180 βαθμούς
- Σε 10 με 12 φόρμουλες για μάφινς ρίχνεις ελάχιστο ελαιόλαδο και το απλώνεις με ένα πινέλο
- Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάς τα αυγά, το γάλα, αλάτι και πιπέρι! Προσθέτεις τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύεις!
- Μοίρασε το μείγμα σου στις φόρμες και πάνω από αυτό πρόσθεσε ένα κομμάτι προσούτο
- Αφού ψηθούν, βγάλε τα “μάφινς” σου από τις φόρμες και σέρβιρε τα με σαλάτα!
Τσέκαρε και αυτά:
- Σχέσεις: Πώς θα καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται ερωτικά
- Βυθός: Ερευνητής ζει σε καταφύγιο κάτω από το νερό (vid)