Καθημερινά φέρνουμε στο διαδικτυακό “τραπέζι”, συνταγές οι οποίες είναι εύκολες, γρήγορες και μπορούν να γεμίσουν το στομαχάκι σου με νόστιμες λιχουδιές και πολλές φορές υγιεινές! Αλλά τα αμαρτωλά πιάτα δε φεύγουν ποτέ από την καρδιά μας.
Η Kit Kat σοκαλάτα υπάρχει στη ζωή μας για πολλά χρόνια και το τελευταίο διάστημα τη βλέπουμε να “στολίζει” τούρτες, ντόνατς και άλλα πολλά γλυκά. Και σκεφτήκαμε πως θα ήταν κουλ να βρούμε μια από τις συνταγές που έχουμε και να δημιουργήσουμε ένα cheesecake.
Τι θα χρειαστείς :
Για την κρούστα
- 1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
- 2/3 βούτυρο λιωμένο
- 38 μπαρίτσες kit kat
Για τη γέμιση
- 2 πακέτα κρέμα τυρί
- 2 κούπες του τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη
Συνταγές – Για το ντεκόρ
- 8 μπαρίτσες kitkat
- μισή κούπα κρέμα γάλακτος
- 1 κούπα δάκρυα μαύρης σοκολάτας
Πάμε στην παρασκευή
Σπάσε τα μπισκότα και ρίχτα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη! Ρίχνεις το λιωμένο βούτυρο και έπειτα το απλώνεις μέσα σε ένα τσέρκι.
Μέσα στο τσέρκι θα πρέπει ήδη να έχεις “χτίσει” γύρω γύρω ένα τείχος από τις μπαρίτσες σε όρθια στάση.
Βάζεις τη βάση στο ψυγείο και έπειτα χτυπάς όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα άλλο μπολ.
Βγάζεις από το ψυγείο τη βάση και απλώνεις την κρέμα.
Βάζεις πάλι στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει το cheesecake.
Σε ένα άλλο μπολ έχεις λιώσει τα δάκρυα σοκολάτας και τα ανακατεύεις με την κρέμα γάλακτος! Την προσθέτεις πάνω από το cheesecake και θρυμματίζεις τα υπόλοιπα κομμάτια που έχουν μείνει!
Τσέκαρε και αυτά :
Νέα Υόρκη ταξίδι : Το βίντεο που πρέπει να δεις
Maestro : Η ανάρτηση του Netflix