Συνταγές

Πολλές από τις συνταγές που δημιουργούμε καθημερινά, μπορούν να μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε ένα υγιές και καλό δέρμα και να έχουμε μια καλή ισορροπία όσο αφορά τα κιλά μας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργούμε πιάτα τα οποία περιέχουν υλικά από πολλές ομάδες τροφών που περιέχουν βιταμίνες, πρωτεΐνη, αλλά και άλλα θρεπτικά συστατικά τα οποία μας βοηθούν να διατηρήσουμε την καλή υγεία του σώματος μας, του προσώπου μας αλλά και του μυαλού μας.

Στον beauty κόσμο, δεν αρκεί να χρησιμοποιεί καλές κρέμες και καλά καλλυντικά για να φαίνεται όμορφο το πρόσωπο σου, αλλά πρέπει να δημιουργείς και συνταγές οι οποίες περιέχουν συστατικά τα οποία βοηθούν στη λάμψη του δέρματος σου αλλά και στην καλή διατήρηση του δέρματος. Και έχουμε μια εκπληκτική συνταγή για να λάμπεις!

Το “μαγικό γάλα” που έχει viral στο TikTok, έχει καταφέρει να προκαλέσει ένα μικρό χαμούλη καθώς κάνει δουλίτσα και περιέχει υλικά τα οποία κάνουν γενικά καλό στο σώμα μας!

@luxcey The Magic Milk (for digestion + skin) #wellness #goldenmilk #healing #wholesome #fyp #foryou #glow #insideout ♬ Sunrise (Made Popular By Norah Jones) [Karaoke Version] – Party Tyme Karaoke

Τι θα χρειαστείς :

  • 225 γραμμάρια γάλα αμυγδάλου
  • 1 κουταλιά του γλυκού κακάο
  • 1 κουταλιά του γλυκού κουρκουμά
  • 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα
  • λίγο μοσχοκάρυδο
  • μισή κουταλιά τριμμένο πιπέρι

Πάμε στην παρασκευή 

Σε ένα κατσαρόλι ρίχνεις το γάλα και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύεις σε χαμηλή φωτιά έτσι ώστε να μην κάψει το γάλα!

Είναι έτοιμο και μπορείς να το πίνεις καθημερινά εφόσον δεν έχεις αλλεργία σε  κάποιο από τα υλικά!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστουγεννιάτικες διακοπές : 3 χωριά κοντά στην Αθήνα

Αθήνα : Κορυφαίος πολιτιστικός προορισμός στον κόσμο για το 2022