Συνταγές

Όλοι ξέρουμε πώς οι συνταγές που περιέχουν σκόρδο είναι υπέροχες και από πρέπει όλοι να το συνειδητοποιήσουμε κάποια στιγμή!

Πατάτα πουρέ με σκόρδο, σκορδόψωμο, ζυμαρικά με καυτό βούτυρο και σκόρδο, και άλλα πολλά πιάτα μπορούν καθημερινά να γεμίσουν το στομάχι μας και να μας κάνουν να νιώσουμε πολύ καλύτερα. Αλλά μια νέα τάση έρχεται και στο Tiktok γίνεται χαμός.

ΌΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το σκόρδο μπορεί να μπει σε πολλές συνταγές αλλά υπάρχει μια νέα τάση η οποία έχει καταφέρει να προκαλέσει χαμό και δεν είναι άλλη από την πίκλα σκόρδου.

Πώς να φτιάξεις την πίκλα σκόρδου 

Η Tiktoker @lalaleluu ήταν μια από τις πρώτες που παρουσίασαν την ιδιαίτερη παρασκευή και πρέπει να σου πούμε πώς είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Παίρνεις ένα βάζο και μέσα σε αυτή ρίχνεις λευκό ξύδι και κόκκινο και γεμίζεις μέχρι πάνω ενώ μέσα έχεις ρίξει τις σκελίδες από ένα ολόκληρο σκόρδο.

Ρίχνεις νιφάδες τσίλι και λίγη σάλτσα σιράτσα! Να ξέρεις πώς είναι μια Παρασκευή που καίει λιγάκι!

Για 5-6 μέρες αφήνεις στο σκόρδο σε ιερό μέρος και μετά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις!

H δημιουργία πίκλας είναι κάτι που έχουμε δει να παρουσιάζεται σε αρκετές σεζόν του MasterChef , και πολλοί είναι οι σεφ που επιλέγουν να τη δημιουργήσουν για να δημιουργήσουν ιδιαίτερα πιάτα τα οποία γίνονται ανάρπαστα.

Επομένως, την επόμενη φορά που θα φτιάξεις μια λαχταριστή μπριζόλα ή ένα κομμάτι κρέας που σου αρέσει, μην ξεχάσεις να το συνοδεύσεις με λίγα πίκρα! Θα απογειώσει τη γεύση!

Τσέκαρε και αυτά :

Μαγαζιά Παγκράτι : Που να πας για ποτάμι

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια : Τα κομμάτια του Bocelli