Συνταγές: Σπαγγέτι με γεύση μεξικάνικου τάκος

Συνταγές

Υπάρχουν πολλές συνταγές για να δημιουργήσεις λαχταριστές σάλτσες για τα μακαρόνια που τόσο αγαπάς να τρως! Και σήμερα θα σου “συστήσουμε” μια ιδιαίτερη παρασκευή η οποία σου θυμίσει γευστικά τα τάκος τα οποία τρως δίχως “αύριο” στο αγαπημένο σου μεξικάνικο μαγαζί!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα τάκος είναι τα παραδοσιακά εδέσματα που προέρχονται από τη μεξικάνικη κουζίνα και πρόκειται για μια τορτίγια η οποία έχει ψηθεί καλά και διπλώνεται στη μέση! Στη συνέχεια τα γεμίζουν με κιμά ή με άλλα υλικά και περιέχουν αρκετά μπαχαρικά!

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις μια μακαρονάδα με γεύση τάκος η οποία δημιουργείται σε μισή ώρα και είναι ιδανική μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά;

Τι θα χρειαστείς 

  • 1 πακέτο σπαγγέτι
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • μισό κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κονσέρβα με τομάτες (κονκασέ)
  • μισή κουταλιά του γλυκού πάπρικα
  • μισή κουταλιά κύμινο
  • αλάτι και πιπέρι
  • 200 γραμμάρια τσένταρ σε κυβάκια
  • 50 γραμμάτια ψιλοκομμένο κόλιανδρο
  • 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

Πάμε στην παρασκευή 

  • Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνεις το κρεμμύδι, το σκόρδο το οποίο έχεις ψιλοκόψει, και τον κιμά και ανακατεύεις για 6-7 λεπτά. Προσθέτεις την κονσέρβα κονκασέ, τα μπαχαρικά σου και μισό ποτήρι νερό!
  • Σε μια κατσαρόλα βράζεις τα μακαρόνια σου!
  • Αφού βράσουν τα ρίχνεις μέσα στο τηγάνι όπου σιγοβράζει ο κιμάς!
  • Αφού ανακατέψεις καλά, αφαιρείς το τηγάνι από τη φωτιά και προςθέτεις τον κόλιανδρο, το τυρί και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύεις καλά!

Τσέκαρε και αυτά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...