T.I.

Ο T.I. έκανε κάποιες δηλώσεις που αφορούν στην κόρη του και κατάφερε να εξοργίσει τον κόσμο με αποτέλεσμα να διαβάσουμε πολλά tweets που τον κράζουν δίχως έλεος.

Ο γνωστός ράπερ, βγήκε και έκανε κάποιες δηλώσεις που θα μπορούσαν κάλλιστα να τοποθετηθούν στη δεκαετία του ’30, μη σου πω και πιο πίσω… τύπου μεσαίωνα.

Ο T.I. έχει μια κόρη, η οποία είναι 18 ετών και ετοιμάζεται να πάει στο κολέγιο για να φοιτήσει. Όλα κομπλέ μέχρι εδώ! Το θέμα που έχει προκαλέσει σάλο είναι πως δήλωσε σε στο podact με τίτλο «Ladies Like Us»  πως πηγαίνει μαζί με την κόρη του στον γυναικολόγο και ρωτάει τον γιατρό αν ο υμένας της έχει σπάσει…. Πόσο ακραίο σου φαίνεται αυτό;

Συγκεκριμένα ανέφερε πως πήρε από την κόρη του τη συγκατάθεση της να μπορεί να ρωτάει τον γιατρό για τον υμένα της και αν έχει κάποια σεξουαλική επαφή. Αφού το κορίτσι έγινε 16 ετών ξεκίνησαν οι επισκέψεις στον γιατρό και οι ερωτήσεις του πατέρα δεν είχαν σταματημό.  Ο γιατρός του εξήγησε πως ο υμένας μιας γυναίκας μπορεί να σπάσει με πολλούς τρόπους όπως με την ανάβαση σε άλογο, στο ποδήλατο αλλά ο ράπερ του απέκλεισε αυτές τις πιθανότητες καθότι η κόρη του δεν κάνει τέτοια πράγματα.

Οκ, δε λέμε! Θέλει όντως προσοχή γιατί οι καιροί είναι «άγριοι» αλλά αυτό που κάνει είναι super ακραίο και παραβιάζει τον προσωπικό χώρο της κοπέλας. Και να του θυμίζουμε, πως αν θέλει να κάνει κάτι υπάρχουν και άλλοι τρόποι!