κορίτσια

Όλα τα κορίτσια έχουμε ακούσει κάποια στιγμή την περίφημη φράση «Άντε να βρεις ένα καλό παιδί», αλλά κανείς δεν μας ρώτησε αν όντως θέλουμε να βρούμε ένα αγόρι το οποίο θα είναι ήσυχο, ήρεμο και συνεσταλμένο.

Τα γνωστά σε όλους μας «bad boys» είναι τα άτομα τα οποία με ένα τσαχπίνικο βλέμμα και με ένα «στραβό» χαμογελάκι (γιατί το κάνετε αυτό πανάθεμα σας) μπορούν να σε κάνουν να φαντάζεσαι ένα σωρό απαγορευμένα πράγματα! Είναι τύπου «Αμάρτησε μαζί μου έλα…»

Όταν ακούς τις λέξεις «bad boy», μην πάει αμέσως ο νους σε αγόρια τα οποία το μόνο που θέλουν είναι να παίζουν με γυναίκες και να τις πληγώνουν άθελα τους τάχα γιατί είναι απλά ξεκάθαροι! όχι, εδώ μιλάμε για ένα είδος αγοριού το οποίου θέλει να ζει τη ζωή λίγο διαφορετικά και να κάνει πράγματα «out of the box».

 

Για ποιους λόγους επιλέγουμε αυτά τα άτιμα bad boys;

#1.Έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση και αυτό μας ξετρελαίνει!

#2.Οι ορμόνες τα φταίνε όλα! Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οι γυναίκες όταν συναντούν έναν «επαναστάτη» τρελαίνεται το είναι τους! Ειδικά όταν είναι σε ημέρες ωορρηξίας.

#3. Θέλουμε με περιπετειώδη και fun προσωπικότητα η οποία δε φοβάται να ρισκάρει!

#4.Νιώθουμε προστασία για κάποιον ανεξήγητο λόγο!

#5.Βγάζουν από μέσα μας το «κακό κορίτσι» και αυτό μας εξιτάρει!

Btw, το bad boy δεν είναι αυτός που κερατώνει, παίζει δεξιά και αριστερά και τέτοια! Οπότε μην τρελαίνεσαι! Απλά θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι ΠΟΛΥ ευαίσθητος και να μη στο δείχνει!