Τα Πάντα Όλα ταινία

Τα Πάντα Όλα ταινία : Το project που χάρισε Όσκαρ Α’γυναικείου ρόλου στην Μισέλ Γιέο και Όσκαρ ανδρικού ρόλου στον Κε Χούι Κουάν κατάφερε να σαρώσει και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για μια βαθιά συνωμοσίας που κρύβεται πίσω από αυτή καθώς γίνονται αναφορές σε παράλληλα σύμπαντα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι συνωμοσιολόγοι παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα και μέσω του TikTok έχουμε δει πολλούς να αναρτούν διάφορα στιγμιότυπα από συναυλίες, από βραβεύσεις και από περιστατικά όπου θέλουν να πιστεύουν πως συνδέονται με την αγαπημένη κλίκα της παγκόσμιας κοινότητας που ονομάζεται Illuminati!

Σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, βλέπουμε την ηθοποιό Μισέλ Γιέο να παραλαμβάνει το Όσκαρ της και να κοιτάζει τη συμπρωταγωνίστρια της, Τζέιμι Λί Κέρτις και μαζί σχηματίζουν με τα χέρια τους το γνωστό “μάτι”. Οι συνωμοσιολόγοι θεωρούν πως κάνουν αναφορά στο μάτι των Ιλουμινάτι το οποίο κοσμεί την περίφημη πυραμίδα και πως και εκείνες είναι μέρος αυτής της κλίκας!

@sabon023 @jamieleecurtis whats going on there toots #illuminati #oscars #fy ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Οι συνωμοσιολόγοι του ΤikTok θεωρούν πως πίσω από πολλές κινήσεις των celebrities, πως κρύβονται διάφοροι συμβολισμοί οι οποίο μεταφέρουν μηνύματα και δεν είναι λίγες φορές που έχουν δώσει βάση σε αυτά!

Απλά να πούμε σε αυτό το σημείο, πως στην ταινία η ηρωίδα εμφανίζεται με ένα “τρίτο μάτι” το οποίο είναι αυτοκόλλητο και μάλλον αυτό έκαναν οι γυναίκες με τα χέρια τους!

Τα Πάντα Όλα ταινία – Η υπόθεση

Η Κινεζοαμερικανίδα Εβελίνα, είναι μια γυναίκα η οποία είναι εξουθενωμένη! Δεν μπορεί να συννενοηθεί με κανέναν από το περιβάλλον της και βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα όπως είναι οι απλήρωτοι λογαριασμοί και οι φόροι! Ξαφνικά γίνεται κάτι και μαθαίνει πως μπορεί να μεταπηδήσει σε άλλα σύμπαντα αλλά κανένας δεν τη έχει προετοιμάσει για όλα αυτά που θα συμβούν!

Πρόκειται για μια ταινία που έχει καταφέρει να απασχολήσει και μέσω αυτής βλέπουμε πως μπορεί το χιούμορ να συνδεθεί και με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιος.

Τσέκαρε και αυτά: