Ταινίες Marvel

Οι ταινίες Marvel είναι πολύ αγαπητές και οι Anengers είχαν καταφέρει να προσελκύσουν πολύ κόσμο σον κινηματογράφο ενώ τις βλέπουμε πολύ ευχάριστα μέχρι και σήμερα! Αλλά δεν προλαβάινουμε να πάρουμε ανάσα καθώς έχουμε νέα projects και έχουμε ενθουσιαστεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σε ένα event το οποίο πραγματοποιήθηκε, ο Μπόμπ Ίγκερ – CEO της Disney – θέλησε να μοιραστεί κάποιες πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία “Avengers: The Kang Dynasty” και θα δούμε κάποιους πολύ ισχυρούς ήρωες. Τα πρόσωπα θα είναι πολλά και σχετικά “φρέσκα” σύμφωνα με τον CEO και είπε χαρακτηριστικά:

“Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι εγγενώς λάθος όσον αφορά το εμπορικό σήμα της Marvel. Νομίζω ότι πρέπει απλώς να δούμε ποιους χαρακτήρες και ιστορίες εκμεταλλευόμαστε. Αν κοιτάξετε την πορεία της Marvel στα επόμενα πέντε χρόνια, θα υπάρξουν πολλά καινούργια πρόσωπα. Θα επιστρέψουμε στο franchise των Avengers με μια εντελώς νέα σειρά από Avengers, για παράδειγμα”.

Ταινίες Marvel – Κάποια από τα νέα πρόσωπα τα οποία θα δούμε είναι η She Hulk, η Ms.Marvel, η Yelena Belova, η Black Panther, και ο Shang Chi. Αυτοί είναι κάποιοι από τοςυ ήρωες και βλέπουμε πως η νέα σύνθεση είναι κάπως γυναικεία υπόθεση και μας αρέσει πολύ!

Tην ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ντέστιν Ντάνιελ Κρετον και το σενάριο υπογράφει ο Τζεφ Λοβνες.

Τσέκαρε και αυτά: