Ταινίες Netflix

Ταινίες Netflix : Η γνωστή πλατφόρμα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει περιεχόμενο το οποίο είναι οσκαρικού ενδιαφέροντος και τη φετινή χρονιά υπάρχουν projects τα οποία αξίζει να καθίσεις να δεις λίγο πριν τη μεγάλη απονομή η οποία θα γίνει στις 12 Μαρτίου του 2023.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Τα BAFTA ήταν αυτά που “έδειξαν” πως πρόκειται να υπάρξει σκληρή μάχη καθώς υπάρχουν πολλές ταινίες και ηθοποιοί οι οποίοι αξίζουν το χρυσό αγαλματίδιο και ένα από τα φαβορί για τον Α’ Ανδρικό ρόλο είναι ο Austin Butler ο οποίος υποδύθηκε τον Έλβις.

Ωστόσο, υπάρχουν τρεις ταινίες τις οποίες μπορείς να δεις σήμερα κιόλας, οι οποίες έχουν ήδη “φύγει” για τα Όσκαρ και είναι οι εξής :

Ταινίες Netflix – Blonde

Η ταινία που παρουσιάζει με έναν διαστροφικό τρόπο τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε, έχει καταφέρει να δεχτεί ποίκιλλες κριτικές και η Ανά Ντε Αρμάς είναι υποψήφια για το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου.

Glass Onion: A Knives Out Mystery

Η ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Γκρεγκ είναι υποψήφια για όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου και ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις!

All Quiet on the Western Front

Η ταινία έχει καταφέρει να κερδίσει 9 υποψηφιότητες και η αφήγηση ενός Γερμανού στρατιώτη συγκλονίζει!

Είναι υποψήφια για τα εξής βραβεία:

  1.  Καλύτερη Ταινία
  2. Διασκευασμένο Σενάριο
  3. Μουσική
  4. Φωτογραφία
  5. Σκηνογραφία
  6. Ξενόγλωσση ταινία
  7. Οπτικά Εφέ
  8. Ήχο
  9. Κομμώσεις και Μακιγιάζ

 

Τσέκαρε και αυτά: