Ταινίες Netflix

Ταινίες Netflix :  Μια ακόμη προσθήκη αναμένεται να γίνει σύντομα στη γνωστή πλατφόρμα και ανυπομονούμε διότι πρόκειται για μια έξυπνη, ρομαντική κομεντί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O Άστον Κούτσερ και η Ρις Γουίδερσπουν  είναι οι πρωταγωνιστές της νέας ρομαντικής ταινίας που αναμένεται να προβληθεί στην πλατφόρμα Netflix τον επόμενο μήνα και ήδη έχουμε ενθουσιαστεί με το trailer.

Ταινίες Netflix – Η υπόθεση

Δυο κολλητοί φίλοι των 20 ετών, καταφέρνουν και διατηρούν μια όμορφη φιλία παρόλο που μένουν σε μια άλλη πόλη και είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι.

Μια. λογίστρια που αγαπά τη σταθερότητα και μένει με τον γιο της στο Λος Άντζελες, ένας σύμβουλος που ζει στη Νέα Υόρκη και κάνει ξέφρενη ζωή, αποφασίζουν να αλλάξουν σπίτια για μια εβδομάδα και αποκαλύπτονται πολλά περισσότερα από αυτά που θα περίμεναν.

“Ακόμα κι αν η ζωή σας δεν εξελίχθηκε όπως την ονειρευόσασταν υπάρχει η ελπίδα, υπάρχει η χαρά και ακόμη και η αγάπη, μπορεί να βρεθεί”, λέει η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν για την ταινία και πρόκειται για μια ρομαντική κωμωδία την οποία σίγουρα θα δούμε καθισμένοι στον καναπέ μας πίνοντας μια ζεστή σοκολάτα.

Στις 10 Φεβρουαρίου θα δούμε την ταινία!

Τσέκαρε κι αυτό: