Ταινίες Netflix

Ταινίες Netflix : O Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ο οποίος αποφάσισε να μας δείξει το παγωμένο “πρόσωπο” του και το κρύο είναι τσουχτερό! Και τι κάνουμε όταν το κρύο βρίσκεται στην πόρτα μας; Καθόμαστε σπίτι και βλέπουμε πράγματα τα οποία μας αρέσουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Tον μήνα Φεβρουάριο έχουν κάνει την εμφάνιση του στην πλατφόρμα κάποιες ταινίες τις οποίες δε γίνεται να μη δεις και εμείς επιλέξαμε τρεις οι οποίες σίγουρα θα σου κρατήσουν συντροφιά μια από αυτές τις κρύες νύχτες.

Οι ταινίες που έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα θα σε κάνουν να γελάσεις, να προβληματιστείς και ίσως να συγκινηθείς σε κάποιες φάσεις γιατί μπορεί να σου θυμίσουν κάποια δική σου κατάσταση! Αλλά σίγουρα θα σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου!

Πάμε να τις δούμε : 

#1. Dear David 

Μια μαθήτρια με απίστευτη διαγωγή και εξαιρετικούς βαθμούς δημιουργεί ένα μπλογκ μέσα στο οποίο γράφει πράγματα Γισγάκης το αγόρι που θα ήθελε να έχε στη ζωή της και αυτό διαρρέει ξαφνικά σε όλο το σχολείο της. Και τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή.

#2. Your place or Mine 

Δυο φίλοι οι οποίοι ζουν σε διαφορετικές πόλεις και έχουν τελείως διαφορετικές ζωές αποφασίζουν να αλλάξουν ζωές για μια εβδομάδα. Και μέσα σε αυτή την εβδομάδα ανακαλύπτουν πράγματα τα οποία θα φέρουν στο προσκήνιο συναισθήματα τα οποία δε γνώριζαν ότι υπήρχαν.

#3. We have a ghost 

Μια οικογένεια βρίσκει ένα φάντασμα το οποίο έχει σκοτεινό παρελθόν, στο νέο της σπίτι και γίνεται αμέσως viral! Μια σκοτεινή μυστική υπηρεσία αυτόματα την στοχοποιεί και τα ευτράπελα δε σταματούν.

.
Τσέκαρε και αυτά: