Ταινίες

Απόψε το βράδυ θα αράξουμε σπίτι και θα δούμε δυο ταινίες, γιατί δεν είμαστε σε mood να βγούμε έξω και θέλουμε να χουχουλιάσουμε παρέα με έναν ανεμιστήρα!

Οι δυο ταινίες που θα δούμε απόψε:

ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ (ONLY THE BRAVE)
Δραματική περιπέτεια, την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 21:00
σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Βασισμένη στην πραγματική ιστορία των ηρώων του Granite Mountain, η ταινία ακολουθεί το συγκλονιστικό χρονικό μίας ομάδας πυροσβεστών, που μέσα από την ελπίδα, την αυταπάρνηση και τη θέληση να προστατεύσουν οικογένειες, κοινότητες και ολόκληρη τη χώρα, κατάφεραν να μετατραπούν στο πιο επίλεκτο πυροσβεστικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Όλοι τρέχουν για να διαφύγουν από τον κίνδυνο, αυτοί τρέχουν προς το μέρος του για να σώσουν ζωές, περιουσίες, καθετί αγαπημένο, ενώ την ίδια ώρα διαμορφώνουν μία μοναδική αδελφική σχέση κατά τη διάρκεια μίας κρίσιμης πυρκαγιάς. Η αληθινή ιστορία του επίλεκτου πυροσβεστικού σώματος των Granite Mountain Hotshots, κατά την πλέον ένδοξη όσο και θανατηφόρα αποστολή τους. Όλα λαμβάνουν χώρα τον Ιούνιο του 2013, στο Γιάρνελ της Αριζόνα, όπου η αβυσσαλέα δύναμη της πυρκαγιάς θα πάρει τη ζωή αθώων πολιτών, αλλά και 19 μάχιμων ηρώων του σώματος…
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζόσεφ Κοζίνσκι
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζος Μπρόλιν, Τζεφ Μπρίτζες, Τζένιφερ Κόνελι, Άντι Μακ Ντάουελ, Τέιλορ Κιτς

THE MASTER
Κοινωνική ταινία, την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 23:50
σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Ο Φρέντι Κιούελ, ένας αλκοολικός και άνεργος βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, επιστρέφει σπίτι του μετά τον πόλεμο, με ένα αβέβαιο μέλλον να χαράζεται μπροστά του. Βρίσκει καταφύγιο στον οργανισμό του χαρισματικού Λάνκαστερ Ντοντ, γνωστός ως «The Master», ο οποίος περιδιαβαίνει την Αμερική του ’50 προπαγανδίζοντας το πνευματικό κίνημά του «The Cause». Ο οργανισμός αρχίζει να αναπτύσσει ολοένα και περισσότερο την επιρροή του στον λαό των ΗΠΑ. Σιγά -σιγά όμως ο Φρέντι αρχίζει να αμφισβητεί τόσο την αξία της οργάνωσης, όσο και τον ιδρυτή της….
Η ταινία ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ Α΄Ανδρικού Ρόλου, Β΄Ανδρικού Ρόλου, Β’ Γυναικείου Ρόλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πολ Τόμας Άντερσον
ΠΑΙΖΟΥΝ: Χοακίν Φίνιξ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Έιμι Άνταμς