Ταινίες

Το MEGA αποφάσισε να μας κρατήσει σπίτι απόψε και να μας κάνει παρέα με δυο ταινίες από το παρελθόν, τις οποίες κάποιοι δεν έχουν δει ποτέ, και κάποιοι θα ήθελαν πολύ να τις θυμηθούν.

Ποιες είναι αυτές οι ταινίες:

20:50 ΞΑΦΝΙΚΑ…..30

Η 13χρονη Τζένα Ρινκ, μέσα σε μια νύχτα και μέσω μιας μαγικής ευχής, θα γίνει μια επιτυχημένη και γοητευτική γυναίκα 30 χρονών! Ξαφνικά, αποκτά όλα αυτά που πάντοτε επιθυμούσε αλλά χάνει τον καλύτερό της φίλο, Ματ. Τώρα, αυτή η ώριμη γυναίκα πρέπει να επινοήσει τη δική της μαγεία, για να βοηθήσει το «κοριτσάκι» που κρύβεται μέσα της να βρει την αληθινή αγάπη που άφησε πίσω της…

Ρομαντική κομεντί. Αμερικανική παραγωγή του 2004 σε σκηνοθεσία: Γκάρι Γουίνικ. Παίζουν: Τζένιφερ Γκάρνερ, Μαρκ Ραφάλο, ‘Αντι Σέρκις, Τζούντι Γκριρ.

Και η δεύτερη ταινία είναι:

22:50 ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Η καινούρια αποστολή του Μπεκ, κυνηγού επικηρυγμένων, τον στέλνει στα βάθη του Αμαζονίου, στη μικρή πόλη Ελντοράντο. Εκεί θα διαπιστώσει ότι ο στόχος του δεν είναι κάποιος δραπέτης, όπως νόμιζε, αλλά ο γιος μιας γνωστής οικογένειας, που ψάχνει για χρυσάφι. Οι δυο τους θα συνεργαστούν στην αναζήτηση ενός χαμένου χρυσωρυχείου, προκαλώντας την οργή του αδίστακτου «άρχοντα» της πόλης…. Μια εκρηκτική περιπέτεια δράσης με πολύ χιούμορ, εξωτικές τοποθεσίες και αριστοτεχνικές σκηνές μάχης!

Κωμική περιπέτεια. Αμερικανική παραγωγή του 2003 σε σκηνοθεσία: Πίτερ Μπεργκ. Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον (The Rock), Ροζάριο Ντόσον, Σον Γουίλιαμ Σκοτ,Κρίστοφερ Γουόκεν. **Περιέχει σκηνές βίας