Κάποιες ταινίες είναι «ικανές» να μας κρατήσουν σπίτι μας!

Μπορεί να έχουν ανοίξει όλα τα μαγαζιά και να έχουμε ήδη ξεκινήσει να κάνουμε τις τσάρκες μας, αλλά είναι καλό να αράζουμε σπίτι που και που και να απολαμβάνουμε καλές ταινίες!

Απόψε το βράδυ έχει στο STAR κάποιες ταινίες οι οποίες είναι σε Α’ προβολή και θα αράξουμε με την παρέα μας να τις δούμε!

ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ (HACKSAW RIDGE)
Βιογραφικό, πολεμικό δράμα, την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 21:00
σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Η ταινία είναι βασισμένη στις εμπειρίες του Ντέσμοντ Ντος, ενός εθελοντή στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της αιματηρής μάχης της Οκινάουα, έσωσε πάνω από 75 άντρες χωρίς να ανοίξει πυρ ή έστω να φέρει όπλο. Πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση αμερικανού στρατιώτη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες και μεταφέροντας τους τραυματισμένους από τις γραμμές του εχθρού, χωρίς να φέρει οπλικό εξοπλισμό, αφού είχε την πεποίθηση ότι ακόμα και ο πόλεμος δεν  δικαιολογεί τους σκοτωμούς και ο πρώτος άοπλος στρατιώτης, που τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Τιμής…

Η ταινία βραβεύθηκε με 2 Όσκαρ σε τεχνικές κατηγορίες (μοντάζ, ήχος) ενώ ήταν υποψήφια για Όσκαρ και στις κατηγορίες Καλύτερη Ταινία, Α΄Ανδρικού Ρόλου, Καλύτερη Σκηνοθεσία.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μελ Γκίμπσον

ΠΑΙΖΟΥΝ: Άντριου Γκάρφιλντ, Σαμ Γουόρθιγκτον, Λουκ Μπρέισι, Βινς Βον, Τερέζα Πάλμερ