Ταινίες

Οι ταινίες πάντα μας κάνουν παρέα όταν αποφασίζουμε να μείνουμε σπίτι και απόψε το βράδυ μπορούμε να δούμε δυο συγκεκριμένες κι να αράξουμε στον καναπεδάκο μας!

Το Σάββατο 11 Ιουλίου στο MEGA CINEMA

20:50 SPANGLISH

Ο Τζον Κλάσκι είναι πετυχημένος σεφ και έχει εξασφαλίσει στην οικογένειά του μια πλούσια ζωή, ένα εξοχικό στο Μαλιμπού, αλλά και μια πανέμορφη οικονόμο, την Φλορ, που έχει μεταναστεύσει από το Μεξικό με την κόρη της. Σταδιακά, όμως, η Φλορ ανακαλύπτει ότι η ζωή σε μια νέα χώρα είναι «επικίνδυνη»… ειδικά δίπλα σε μια πλούσια και εκκεντρική αμερικανική οικογένεια! Από τον τρεις φορές βραβευμένο με ’Οσκαρ σκηνοθέτη Τζέιμς Λ. Μπρούκς, μια γλυκύτατη ρομαντική κομεντί, σκέτη απόλαυση. Ακαταμάχητη!

Αμερικανική παραγωγή του 2005. Ρομαντική κομεντί σε σκηνοθεσία: Τζέιμς Λ. Μπρουκς. Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Τία Λιόνι, Παθ Βέγκα. Κατάλληλο για άνω των 8 ετών.

23:30 NOVEMBER CRIMINALS – Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Το βιβλίο November Criminals του Sam Munson (2010), μεταφέρεται στον κινηματογράφο από τον σκηνοθέτη Sacha Gervasi (σκηνοθέτης του Hitchcock με τον  Anthony Hopkins) και τον σεναριογράφο Steven Knigth. Μετά τον μυστηριώδη θάνατο ενός αφροαμερικανού συμφοιτητή τους, ο Άντισον και η Φοίβη ερευνούν κάθε σπιθαμή της Ουάσιγκτον για να βρουν τον δολοφόνο του. Καθώς «σκάβουν» βαθύτερα, αποκαλύπτουν έναν επικίνδυνο κόσμο διαφθοράς και ψεμάτων, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ο έρωτας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους θα τους βοηθήσει ή θα δημιουργήσει προβλήματα;

Αμερικάνικη παραγωγή του 2017. Ταινία μυστηρίου σε σκηνοθεσία: Σάσα Τζερβάσι. Παίζουν:Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Άνσελ  Έλγκορτ, Κάθριν Κίνερ, Ντέιβιντ Στράθερν. Περιέχει σκηνές βίας.