Που να τρέχουμε τώρα; Ας δούμε ταινίες γιατί έρχεται το ΣΚ!

Κάποιες ταινίες μπορούν να καταφέρουν να μας κρατήσουν σπίτι και εμείς σήμερα αναζητούμε λίγη δράση, οπότε θα αράξουμε σπίτι και θα δούμε την ταινία «Amrican Assasin» στις 21:00 στο Star!

Οι ταινίες που επιλέγουμε μπορεί στην αρχή να μας φαίνονται κάπως, αλλά καλό είναι να βλέπουμε τα trailers και να τους δίνουμε μια ευκαιρία!

Ο Μιτς Ραπ στρατολογείται στις απόρρητες αποστολές, συντετριμμένος μετά την απώλεια της συντρόφου του σε μια τρομοκρατική επίθεση. Για τον Μιτς δεν είναι η πρώτη απώλεια στη ζωή του, καθώς όταν ήταν 14 ετών είχε χάσει σε τροχαίο και τους γονείς του. Ο διευθυντής της CIA αναθέτει στον “σκοτεινό” βετεράνο των ειδικών δυνάμεων του ναυτικού, Σταν Χάρλεϊ την εκπαίδευση του θλιμμένου αλλά απόλυτα αποφασισμένου Μιτς, στην αποτροπή και το κυνήγι των τρομοκρατών. Καθώς η εκπαίδευση του Μιτς προχωρά, μαζί με τον Χάρλεϊ αναλαμβάνουν να ερευνήσουν ένα κύμα φαινομενικά τυχαίων επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους σε μια κοινή αποστολή με ένα θανάσιμο Τούρκο πράκτορα, με σκοπό τη σύλληψη ενός μυστηριώδους άντρα, που θέλει να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στη Μέση Ανατολή…

Η ταινία είναι βασισμένη στη best seller σειρά βιβλίων του Βινς Φλιν.

Τσέκαρε το trailer:

Τσέκαρε και αυτό: Κάρτες ταρώ: Τι θέλει από εσένα και τι νιώθει